Го гледав филмот и премногу ми се допадна. Начин да докажеме дека и ние плавушите сме паметни Се шегувам. Кога една рускоса девојка (најпопуларна меѓу сите) ќе биде отфрлена од страна на нејзиното момче, бидејќи тој ја сметал за несириозна и девојка за "забава", таа одлучува да се запише на правен факултет и таму открива дека има многу поевеќе способности од што мислела. Што мислите вие за филмот ?
Филм за утеха на плавушите. Од 96 минути, 90 ги исмеваат плавушите, 6 минути каде за 1 постапка покажуваат дека се паметни понекогаш . Натинг спешл! Просечен, релаксирачки филм.
Спојлер Don't you knock (така мислам кажа) me with those cheap Prada shoes. (тогаш и светна дека он е геј Дефинитивно интересен филм.
filmov e preubav.sum go gledala povekje pati i ne veruvam deka kje mi zdosadi. [mod-kirilica:281383jg][/mod-kirilica:281383jg]
Овој филм е на многу листи високо ставен, а уствари не е ништо посебно. Типично женски филм. Ама во секој случај Рис тука, а и во сите други филмови глуми совршено.
Мене ми се допаѓаат сите три дела, ништо посебно ама ок филмчиња за опуштање, а највеќе ми се допаѓа третиот дел со внуките на Elle Woods. Дефинитивно најпопуларниот филм за плавуши.
Ах колку убаво филмче Го имам гледано само првиот дел и тоа преку 20 пати и секогаш ми е интересен. Мајка ми почна дури и да се нервира, кога ќе ме види дека го гледам следува коментар: аман бре веќе со филмов, на памет ќе го научиш...што и не е далеку од вистината
Legally blonde, да. Си го сакав, и уште толку пати колку го имам гледано (а многу се на број) би го гледала во иднина. Ама... Legally blondes? Е тоа веќе не!
Филмов го имам гледано поодамна. Паметам повеќе сцени и си викам ај да ве прашам за филмов, како се вика... Ама, еве, сега ја најдов темата. Филмот е релаксирачки и мене ми се допаѓа!
Жити се само што се залетав за филмов насловов ми се виде примамлив гледам оваа грдава , ту ај што е грда одвратна ми е ! Го уништиле филмот
Да, забавен и убав филм. Кога би го начекала на тв, би го гледала со задоволство, одамна го немам гледано. Ја сакам Риси, ептен ја бива за улогата. А особено моментот...
Мене не ми е ништо посебно филмов, онака за тепање време добар е. Инаку не ме воодушеви... А и оваа Рис ми е многу антипатична неможам да ја гледам...
Дефинитвно чил филмче, ми се допадна, и башка глумицата убаво си ја заврши работата, не би одбила да го гледам пак.
Добар е. Не е нешто посебен.. Не ми се допаѓаше што многу розово во филмов, очи ме заболеа. Најинтересен момент ми беше , таа дебелата не се сеќавам како се викаше, кога го рокна по нос типот што и се допаѓаше.