Сакам да ставам линк, ама наместо веб адресата да излезе текст, на пример Кликни тука и со кликање врз тој текст да се отвори страната за која што е наменет линкот. Може ли да ми кажете како?
Одбираш URL -- > помеѓу двете загради го внесуваш насловот, на пр.кликни тука , а кај првото url правиш вака [url= копиран линк] Тоа ќе му дојде вака : кликни тука (цитирај ми го постов, па ќе видиш како) И не отварај нови теми, кога веќе имаш теми за вакви прашања.
a kako da izbrisis link ili da koregiras!?Admin ne odgovarat na prasnje im pustim mozi 20 poraki i nema odgovor
so toa mozis ako e 5 minitu tamu ako e poke od 5 minuti ne dozvolva. Ova so js sakam da go koregiram e od vcera i ja nema redirektiraj opcija
@Malo81 откако ќе го испратиш мислењето имаш рок од пола саат да редактираш или да го избришеш. После веќе не можеш.
Ги задржуваме правата да ја отстраниме или измениме секоја поставена содржина без објаснување. Ти гарантираме дискреција доколку имаш барање до администраторите за отстранување или измена на некоја содржина. Го задржуваме правото да преземаме дејствија против кој било член на форумот, во кое било време. Ama kako i site drugi pravila i zakoni samo onak stoi kolku da se reci go imame