Дали практикувате секстинг? Дали ве возбудува секстинг? Дали секстингот со друга личност, а доколку сте во врска го сметате за неверство? Ваши мислења?
Веќе има тема за сајбер секс, мислам дека и ова спаѓа под истото. Практикувам секстинг и мислам дека сум супер во истото, меѓутоа не ме возбудува воопшто. Го правам for fun. Дефинитивно.
Fala na edukacija Spored ova mislam deka ne e nikakvo neverstvo samo malku avantura. Jas ednas go imam probano ova iskustvo i mnogu me vozbuduva.
1.Користам 2.Нема да го сфатам ко неверство буквално, али ќе бидам као ,,што к има да праиш таков муабет ако сме заедно”
Не сум практикувала, но и самата помисла на секстинг со некој не ме возбудува. Можам да видам зошто луѓе го прават тоа though. Да. Иако директно ништо не се случува и можеби нема да се случи.
Се додека нема директен контакт не е страшно. Но ако се почне со слики и ако ги возбудува двајцата многу голема е веројатноста да се деси нешто повеќе. Но моето искуство со личноста која си праќавме слики и видеа покажа дека може да остане само на една мала авантура.
Практикувам понекогаш... Ме возбудува нормално. Од секстинг брзо може да дојде до фак френдс... Но ако не се внимава може да настанат и големи проблеми. Сепак, тоа не се прави со секој/а.
Уопште не ме возбудува ова, напротив, се кикотам ко будала. Практикувам коа ми е екстра досадно, со луѓе кои ми се сигурица, најчесто луѓе со кои сум била. И да, неверство е, и не би простила. Прелесно може да премине во вистински, физички секс.
Најубав е физичкиот интимен момент. Допишување ко допишување... Ако нема директен контакт не ми е тоа тоа, јбг.
Машала на форумов има многу членови што сакаат секстинг. Зборам за овие напалените анонимуси-манијаци.
Јас го практикувам и се возбудувам Ми се допаѓа затоа што многу повеќе го запознавам начинот на размислување на соговорникот. Се проценува интелектуалниот капацитет и способноста за фантазирање. Ме возбудува кога знае да го опише тоа што сака да го доживее. Во пишувањето имаш многу повеќе простор да размислиш пред да кажеш нешто, и затоа сметам дека е одлична прилика за кристално да откриеш колку е "луд" еден мозок и дали си одговарате
Praktikuvam cesto iako deka moze da prerasne i do fizicki kontakt e tocno mi se ima slucno i do fizicka sredba .