Бидејки нема ваква тема решив да отворам да споделиме нешто од наш сексуален живот и како ни било и што сме доживеале а како сме замислувале
Dobro eve ja ke pocnam Mi se desi dodeka bev vo vrska so eden decko koj go sakav i on mene za prv odnos da izbere mesto pred edno skolo dodeka bese leto nemase nikoj Naj interesno bese koga pocnavme pocna da grmi jako da vrne najsilno so vetar i celi ne namokri ama ne prestanavme si teravme do kraj
Еднаш го скршивме седмоседот в дневна. Се рачуна то? Зато спалната ни' е појачана со метална конструкција
на бифши ми толку му беше мал копачот што не можеше да го пронајде бунарот да буши и јас така напалена му викам дај бре бар дезодорансот да си завршам работа и му раскинав
Како вицот, -Влезе, вој и вика да. Епа ах. И јас имав такво искуство. Битна е техниката не големината тврдат оние кои не доживеале вакво нешто
Хахаха јас така со бившиот ,ги искршивме креветот, после тоа го поправаше и го појача за следниот пат
Со мм верени уште живеевме одделно, полициски час по цел ден на работа и решивме еден саат пред полициски час да се д****е на отворено не знам со кој мозок . И така ние на почеток јас веќе качена над него, зад нас си се паркира џипче полицајско и си излегва типацот со летрикот јас скокам дирек ги облеквам пантолоните мм трењерките. Тој прашува шо прајте бе дечки овде ... ние ете така си седиме а во кола хаос мене гаките обесени на седиште тој дирек натаму свети, седиштата тргнати скрос напред ние на задното...циркузи. Внатре во џипот имаше уште еден па назирнува да види демек кои сме . Среќа не беа од нашиот град и вика тој ајде прибервајте се уште пола саат има...
И јас да се пријавам во креветокршачи а не знам дали овде имам прочитано или за другат на брат ми се работеше, мислам второто, масата ја скршиле, и татково си доаѓа од работа да руча, аш маса За во јавност, имам искуства, ама не се за во јавност
Есено време, јас и мојата партнерка ќе се сексаме во природа. Не беше времето ни ладно ниту топло, како што е сега. Одиме во парк убаво се изе...ме и сега да скратиме да слеземе побргу по пократок пат. Малку тревата беше повисоа и не приметивме, бидејќи беше вечерно време дека има чичек. Кога слеговме каде што беше осветлено што ќе видиме, хулахопките од партнерката комплет беа чичек до чичек. И што ќе прави, ги соблече и ги фрли в канта
Еве јас да споделам две случки кои имплицираа,но не беа сексуални дејства. Сопругот додека ми беше дечко,некаде во првата година од врска доаѓаше со социјалистичка кола сопственост на татко му,која тој многу педантно ја одржуваше.Седи малку сопругот потпрен накај мене ,разменуваме нежности(простете но ништо срамно не правиме)и одеднаш целото седиште се откачува и одвалува назад .Следното излегување гледам свекор ми го поврзал со жица.Кратко потоа го натераа да си купи кола со заштедата. Ова друга случка откако се зедовме. Имавме кревет на развлекување за да ја користиме и другата соба. Ама како таков креветот почна ненормално да крцка и при мало завртување во сон.Тоа резултираше многу лесно да се буди моето осетливо девојче,а тоа беше причина да јас ненаспана бидам како и девојчето кое секое утро го носев кај свекрва ми на чување. Затоа неколку пати му спомнував на свекорот ,зошто тој се разбираше од поправки,да види некако да го упрај.Е кога тоа ќе го спомнев свекрва ми се поцрвенуваше и едвај се воздржуваше да не се насмее,а очигледно не и успеваше(свекрвиште со расипана машта).Очигледно не веруваше која е вистинската причина,па сигурно до денес остана со нејзиното уверување.Јасно ви е кај и одеше умот.
Пред 9-10год. ова, со тогашниот ми дечко. Имаше спална соба на поткровје. Имаме секс во cowgirl и нејќеш беља, исповозбудени двајцата дека треба да сврши, тој за да ме крене нагоре (да, pull out метод) ...така забрзани, ме крева и си ја удирам главата со сета сила во таван Не знаев дали да плачам или да се смеам, а тој кутриот не знаеше дали да свршува или да ме провери како сум.
Е многу убаво да ми ја скрши главата и да не ме ни погледне мртво ладно да си сврше има да лета перје.
Не беше намерно Баш напротив, се уништи моментот и не ни сврши како што треба, гледаше дали сум повредена, додека јас се смеев
зима ноке некаде околу минус 8 степени нема каде ,во една плевна со слама и јас и таа ем измрзнавме ем косите ко страшила полни слама па после на улицно светло пола саат поскање ,чистенје од слама
Да се приклучам и јас, моето момче живееше одвоено од родителите односно он во стан тие во село, отидовме и преноќи ме кај нив... Вечерта беше бурна и незаборавна (самата атмосфера... Реката до нашиот прозорец стара кукичка како од приказните и чистиот воздух ни го отворија апетитот) е да и сабајле кога станавме мајкаму ја слушам му вика синко друг пат тука немој да спиете идете во станот срамота од таткото а и рада сабајле ми вика што беше тоа пидкање касно од кај вас....