Дали имате желба да имате секс со некој од друга раса, и која? Јас пример сакам со црнец . Исто така слободно наведете што ве привлекува кај некој од друга раса.
Имаше порано тема секс со црнец сега е во канта..а знаеме зошто е во канта.. Има и тема врска со дечко од друга вера .. Има и многу други такви дискриминирачки теми.. во 21 век не знам зошто би се дискутирало тоа.. Сите се луѓе, не може да те привлече нешто кај некој само поради расата.. Ваљда со човекот имаме секс не со расата.. @RainBow ? Да ја вратиш поарно темата секс со црнец
Ne deka imam zelba no nemam nisto protiv, imalo crnci sto mi se simpaticni u taa smisla isto i arapi.
Јас сакам со црнец, ама само сакам, не би пробала сеуште пошо мислам дека се сите со големи другари (така си иам увртено у глава) и неќам да ме боли
Јас сум бела и светла, имам многу нежен тен и преферирам мажи со бела и нежна кожа, ретко ми се допаѓаат потемни поединци. Ова не ме прави расист, бидејќи не ги претпочитам црномањестите белци пред припадниците на други раси, исто ми е сето тоа.
Ништо не и е на темава... само може да додадеме уште една. Зошто во 21век религиската определба и расата се сеуште причина за поделба на народот. (создавање на страв за врска или што и да е/ или гледање како авантура вауууууууууууууууууууу биг диал)
Во 21 век се повеќе луѓе сакаат да имаат секс со луѓето од црна раса(поради големиот ***).Јас мислам дека не е воопшто важно со која раса ќе водиме љубов.Важно е само да се сакаме.
Ај сеа да отвориме тема “секс со некој/а од иста раса и иста религиска определба и што ве привлекува кај него/неа?”
Лол а зашо мора така да ги вртите работите? Не се мисли на таква поделба.Баш е у позитивна смисла, црнците колкави патлаци имаат.Не е у смисла као ,,иуу црнец е неќам прљав е " Итс а фект.Имаат големи, и си коментираме у однос на тоа. Не мора одма да не` праите расисти или као еј зашо поделби. Кај некој може има уште поделби во однос на религија, ако не на боја на кожа.И тоа е пошо они немаат размислувања како за 21ви век, не ние.
Баш поради воа скоро сите жени имаме желба за со црнец, и да не лажеме после коа ќе речеме не е се до големината.
Ја сум рекла дека е до големината, бар кај мене. Неќам испод 17. Она ,,не е до големината" ја па го сфаќам као ,,битно да е к. шо има везе колкав" Не ми е колку да ми влезе, сакам и убаво да ми е. Ама 25 е ту мач пример, за мене бар. Мислам на порничи шо сум глеала, тоа ребра ќе ми влезе.