Иииии..што е темата? Еден вовед да ставеше не е лошо. Секс со тинејџери? Секс е секс, влези излези сврши и одново Тинејџер или не, тоа е.. Објасни што сакаш да се дискутира на темава
Заљубено, ако не поставиш поприфатлив вовед, темава ќе морам да ја пратам во канта. Благодарам на разбирањето
Па најверојатно се зацапала у некој 15 години постар од неа , па да опипа терен дали има постари што сакаат да се сексаат со тинејџери... Или е профил на некој милицаец на pedo hunt...
1. Тинејџерите сакаат секс. 2. Тинејџерите често имаат секс како и возрасните луѓе. 3. Тинејџерите сакаат постари батки/девојки за секс. Што не е јасно, и што треба да се дискутира?
Ne znam za shto tochno treba da se izjasnime na temava, ama aj kje probam. Mladite dechki sakaat postari zhenski, i posto denes pomladite generacii se ponapredni se sluchuva da se poiskusni i povekje da ti go napravat merakot od nekoj shto ima 25+ na primer. Eve, ova od iskustvo od nekoja shto tvrdeshe deka nikogash nema da pogledne pomal. Izgleda kaj pomalite mi bila srekjata. Se izvinuvam na latinica i.. nemoj sea da mi lepnete nekoja prijava.
si postoi zakon ...se ostalo e kako da diskutirame dali hedonizam ili seks so stranci e ured (so ne e,ali ok se desava) eve interesno video
Ами има разлика. Тинејџери се сите 13-19 години. Е сега ако имаш 40, а се сексаш со некој од 17, тоа е не. Ако имаш 40 и се сексаш со 18, тоа е океј. Ако имаш 20 и се сексаш со 15.. не, не. Јас сум имала секс со тинејџер. Јас 20, тој 19. Педофилка
Тоа е сосема нормално тинејџер/ка да посакува интимност со повозрасни. Е сега, возрасна личност да се наоѓа привлечена од малолетни деца е многу веројатно случај за посматрање...