Ми тргна мене со отварање нови теми Се надевам поискусните мајки ќе се вклучат во дискусија и ќе споделат искуства за создавање ред на јадење, бањање, спиење кај бебенца. Од кога почнавте, колку време беше потребно да се навикне бебчето на новата рутина, дали следевте некои страни за тоа? Знам дека има вакви мислења насекаде по другите теми, но мислам дека би било подобро да се во една посебна тема, доколку модератор смета поинаку нека смени.
Lele te obozavam so temive!!! jas sakam se da znam, koga ke dojdeme doma termin mi e februari, treba li da go motam kako fisek za da spie ili dovolno e samo vrekicka za spienje i takvi drugi sitni sekojdnevni raboti Kolku pati se menuva pelena, dali navecer da ja presoblekuvam da ja rasonuvam
Тоа за мотање ќе дознаеш кога ќе се роди. Некои бебиња сакаат некои не. Мојата не сакаше, спиеше во вреќа. И за пелените ќе видиш има индикатор на памперс ако користиш. Ако кака обавезно се мења. Ноќе ако мочка на почетокот менував пошто секако се будеше за цицање, сега веќе не откако потпорасна користиме пелени што повеќе собираат па од сабајле кога ќе стане менувам.