Јас со @carangigia, @veteruska и со @Bitter-Sweet понекогаш и со други ама не можам да се сетам на имињата,ќе допишам
Речиси во сите теми најмногу во мислењата се согласувам со @Rama @Bitter-Sweet @clen1 @Vitaly (имаме многу слични, можеби и исти размислувања) Многу сте ми мили а во темата политика најмногу се согласувам со @veteruska @ADOKI @Lianna Anna @Cka @Abeja (нема менување на нашите ставови)
@Bender Rodriguez @Lella @Tan4ence @JollyGirl @Gosh @crimson @Nausicaa @theowndemon @sweet-cherry @DAngel @MagsDestiny Овие прво ми доаѓаат на памет, за повеќето воопшто буквално не ми текнува ниту една тема на која не сум се согласила со нивно мислење. Како почнавме, баш ко кланови ќе изгледа...
И политичките ставови ни се исти драга, само што јас на тие теми ретко пишувам па не си приметила. Ова важи и за @clen1 , ве имам читано таму но може еден месец не сум ги отворила тие теми...
Колку што сум приметила досега, со @Someonespecial и @theowndemon имаме најслични гледишта за многу работи, што дури мислам дека за ниедна тема досега не ни се разишле мислењата и ставовите
Кога се согласувам со нечие мислење не ми е важно кој член го напишал. Иако еден "клан" (од овие погоре) ми е фаворит со нивните размислувања. They know that I'm talking about 'em
@Bender Rodriguez @crimson @Briar Rose @CameliaMiller @DAngel @Doozy @Someonespecial @JollyGirl @Gosh @Lella @MagsDestiny @Nausicaa @LivingGlam @Црна Ружа @sjdgo @Tan4ence @Annath
@Someonespecial ти црно јас црно, ти бело јас бело. А со другите „ти како ќе кажеш, ама јас како си знам“
Nema da kazuvam iminja, bitno se osekjam dobredojdena na forumov i ima mnogu clenovi cie mislenje se poklopuva so moeto. Sekako, ucam i od onie so koi ne se poklopuva, taka dobivam razlicna perspektiva i go izvlekuvam najdobroto.
Најмногу би рекол дека сум се согласувал со Трендафилка на времето во скоро сите теми. Сега би рекол дека со 99% од членовите се согласувам барем во една тема ако не и повеќе. Долга е листата за набројување. Плус сега пред избори не би било фер да посочувам имиња од кланот , треба да бидеме сите неутрални. Едиствено не се согласувам во ниедна тема со црковното-средовековно-контрашко здружение наречено "краде ама гради" кое содржи 8 члена и 10 фејк профили.