Мене Ники Минаж не ми личи на пејачка (без навреда ) туку на циркузант-кловн . Многу е шарена па во претерување и Лејди гага ја надминала
Девојката НЕМА СТИЛ. Се што сака е да привлече внимание. Нема глас, нема стас (мн е мазгеста), стил исто. Навистина не знам како успева да опстои на сцената. Што и да облече не ми се допаѓа.
Ники си има свој стил, фала богу дека не може на секој да му се свиѓа, секој си има различен вкус. Мене ми се свиѓа оти е необична и несекојдневна, различна е од другите.
K.Mari4ka денес има толку необични и посебни, глава да те заболе. Некои и јазикот си го сечат и рогови си ставаат за да се разликуваат од другите Мене ми е многу мрсна и одвратна, едино последната комбинација ми се допаѓа, дури и не изгледа лошо. Вака со оваа светла коса и со курвинскиот стил, не знам каде... Па да, на продажба.
Зарем и за Минаж отворивте тема? Оваа сака да е во центарот на вниманието, ама мене ми е толку гадна, пластична целата... Што има толку посебно на неа? Ноктите и се ко орли, муцката и е нооу комент, целата заличува на мајмунка, косата е посебна прича, дали перики става, дали ја фарба, целата оштетена, шарена никаква... за тело какво има што да ти зборувам, и некоја манекенка може да и позавиди. Мене на чудовиште ме потсеќа, без навреда на нејзини фанови. Не ми се свиѓа ни како пее, ни како изгледа и како привлекува внимание. Апсолутно небитна ми е, ама до кога ќе тера вака?
Мене лично не ми се допаѓа нејзиниот стил, иако има некои добри комбинации но тие се ретки , а повеќето нејзини аутфити се тотален промашај.Со еден збор ја имитира Лејди Гага, но не верувам дека ќе успее пошто мене Гага повеќе ми се допаѓа отколку оваа Минаж.
Мене не ми се допаѓа, нема ниту глас ниту стил Цела пластична е. Уникатна била Има милион начини да бидиш уникатен, не со шарена коса и разголено деколте.
Потполно се согласувам, од збор до збор. Единствено на оваа слика малку ми се допаѓа затоа што нема некоја зелена или розева коса и не е облечена толку чудно и грдо како што се облекува
Не знаев дека се смета за стил ако се извалкаш во рандом светки, бои и облеки што ќе ти се најдат на патот. Истото важи и за Лејди Гага (која патем барем беше колку толку „иновативна“ во „стилов“) и секое едно дело кое се смета за „модерна уметност“. My ass модерна уметност.
Мене лично не ми се допаѓа нејзиниот стил, но ми се допаѓа тоа што е посебна Ја обожавам неа и нејзините песни
Оваа пеачка е? Не бе не сум јас со сите. Како и да е, што и да е, мене ич не ми се допаѓа на овие слики што сте ги постирале. Јас не ја следам ни неа, ни нејзината кариера, ни пак стилот нејзин. Вака на сликите ко шо гледам одвратна ми е, нема ништо убаво на неа.
Јас незнам од каде оваа се прослави толку на мене оваа не ми личи на пејачка туку на кловн или на било што друго ама да работи во циркус .... Спојлер абе не отварајте за сите теми не значи ако се познати дека имааат стил и дека стилот им личи на нешто не е стил да го одлечеш првото нешто што ке ти дојде при рака...
Јас оваа не можам да ја смислам, а не сакам ниту пак да коментирам за нејзиниот стил. Зборовите за неа се одлишни нема што да кажам едноставно ми се кога ја видам (ете мое мислење, може некој нема да се согласи со мене али тоа е)
неможе да кажете дека не личи на пеачка, па добро карактеристична фаца е на сцената и плус мала информација рапува, одлични соработки има според мене. а за стилот, 6/10 и давам. интересна е и ја о б о ж а в а м едноставно !!!
Некој некогаш рекол дека Ники Минаж се намачкала со лепак и се стркалала по соба со расфрлани играчки. Или тоа за Лејди Гага беше? Барем вторава знае да пее.