Здраво јас сум нова и имам едно прашање до вас имам нередовна менструација првиот полов однос го имав пред да добијам посе два дена добив на 11 август , по заврсуванјето на менструацијата повторно со мојот дечко имавме и заститени и незаститени односи се случуваше и по двапати на ден наутро и навечер (бевме заедно на одмор) знате како тоа изгледа но ниту еднаш не заврси во мене ни кога имаше ставено кондом свршуваше секогаш 5-10 мин потоа ,последниот полов однос го имавме на 19 август , отогаш наваму ми е страв од бременост зошто додека бевме на плажа малку само ми се слоши , а и после одмор кога се шетав на сонце ми се потслоши еве сега на 11 сптември почнаа да ме болат градите и едно 6 дена до кај 16 сптември осеќав посилни болки болки во градите на допир а имав и слаби грцеви во долниот дел од стомакот но постепено градите престанаа да ме болат , вчера имав само грцеви во стомакот и нервоза но никако да ми дојде веќе е 9 ден од сиптомите иначе секогаш ги осеќам пред да ми дојде, менструациите ми се секогаш нередовни предходните месеци ми идеа на 2 па 5 наредн месец, на 11 август последната можно ли е да сум бремена со оглед на предходно кажаново а сиптомите да ги осетам баш кога треба да ми иде зошто обично почнувам да ги осеќам на датата од предходната менструација со е случај и сега, а ми има каснето и по 15 дена , ве молам за одговор
Еве ти тема каде можеш да прашаш за твојов проблем seks/dali-sum-bremena-t424/ ...а не да отвараш нова тема без потреба