Aјде да видиме што преферирате повеќе танга или боксерки (мислам дека нема ваква тема ако има се извинувам) еве на пример јас ги носам и двете работи, ама поудобно ми е во боксерки Едит: Мислењето е променето од страна на модератор. Ве молиме користети ги боите само кога сакате да потенцирате или издвоите дел од текстот.
танга vs. боксерки Кога би морала да бирам помеѓу овие две кажувам боксерки,ма да исклучиво носам модерна женска гаќа А танга носам зависи кога како,не ја игнорирам скроз ама не сум љубител на танги..Едноставно ми смета таа неудобност на мојот задник,ја чуствувам како страно тело
танга vs. боксерки Танга. Боксерки неможам да носам. Имам поголем задник и некако не ми стојат боксерките.
танга vs. боксерки секогаш повеќе сум за секси чипкести боксерки и дефинитивно ги обожавам и за денски слатки памбучни носам и 2те ама поќе сум за боксерки дефинитивно....
Преферирам боксерки. Многу би сакала да можам да носам танга, ама едноставно ме нервираат и ги осеќам во задникот...баш штета
Боксерки... Танга не поднесувам и носам многу ретко плус и мене многу ме нервираат! Ги чувствувам ко да сакаат да ми се пикнат буквално в гас
обожавам секси боксерки искомбинирани со исто прслуче не ја занемарувам тангата (кога морам ја носам), но повеќе преферирам боксерки (барем во последно време).
Боксерки....Не сакам танга ич не ја ни носам од 16 год....немам ниту една ама затоа имам боксерки во сите бои и модели... уф обожавам боксерки...поубаво се чуствувам и посекси се од танга
За на школо си носам боксерки. А за некои денски или вечерни излегувања си преферирам танга,а и кога сум со дечко ми иако тој повеќе мерак има на полубоксерки.
Зависи од тоа што носам, на пример на бели панталони, суќнички, фустанчиња секако дека преферирам танга, додека пак на фармерки боксерки
Обожавам боксерки,ама оние од микрофибер што се(материјалов ми е омилен)...ги имам во многу бои и стално си ги носам. А танга избегнувам да носам, ама за навечер или кога се познаваат на облека носам обавезно и тоа само дури си дојдам дома и веднаш соблекувањеее... не можам да си замислам да си легнам со танга па колку и да сум комирана
Во живот немам купено танга, секси ми е, ама па не ми е удобна. Мене ме нервираат и нормалните гаќи кога ќе ми се напикаат во задникот, а не па танга! Боксерки имам во различни бои, искомбинирани со горна тесна маичка или градник. Покомотни ми се, а и оние полу - боксерки ми се многу секси, па и такви си носам
Боксерки дефинитивно најудобно ми е коа си ги носам ама и поли боксерките не се лопи...Танга не ми паднало на памет ни да купам ни да облечам
полубоксерки...тангата може да предизвика инфекции, а и не ми изгледа убаво...носам само кога морам на пр на бело фустанче