Што ви е важно во животот? Бидете искрени!!! Дома сте, и во исто време се случуваат 5 работи на кои им е потребно вашето внимание: 1 - Телефонот ѕвони 2 - Детето почнува да плаче 3 - Некој ѕвони на врата 4 - Само што сте ставиле алишта да се сушат надвор, а почна да врне 5 - Водата која сте ја пуштиле од славината, почнала да се прелива и да ја поплавува кујната. По кој редослед ќе ги решавате проблемите? Запишете ди го редоследот на ливче и потоа проверете како донесувате важни одлуки. Резултатите ќе ги видите подолу. . . . . . . Секој број претставува некој дел од вашиот живот, а еве што означуваат: 1 – Телефон = работа 2 – дете = фамилија 3 – Врата = пријатели 4 – алишта = пари 5 – вода = секс Редоследот кој сте го избрале претставува редослед на приоритетите во вашиот живот. И, кој се реши прво да ја затвори водата?
кај мене вака беше резултатот: секс фамилија работа пријатели пари ... јас за водата се фатив прво ops: ops: ops:
5 2 3 4 1 Си викам ај водата да ја затворам да не се поплавиме сите,после нема да можам ни детето да го земам,ни алиштата ни да отворам ни да се јавам... а тоа... :? ops:
Па не е срамота што сте се фатиле за водата, убаво е тоа ... а може има врска со годините? :? Стареам изгледа :roll:
I jas go pravev i mene vodata mi bese prva ops: pa familijata,pa prijatelite, pa rabotat ,pa parite ne sum losa
Го земам детето,ја затворам славината , отварам врата и кој и да е му викам почекај да се јавам на телефон а алиштата ги оставам надвор . Или фамилија-секс-пријатели-работа-пари
кај мене беше прво детето, водата, телефонот, вратата и на крај алиштата .. со др зборови фамилија - секс - работа - пријатели - пари