Бидеќи не пијам кафе, а обичното какао не ми е добро... не ми има добар вкус. Вообичаено си пијам топло чоколадо во капсули на апарат за Dolce Gusto. Имам пробано повеќе вкусови, но лично мислам дека двата типа на капсули од на сликата се најдобрите што сум ги пробал. Па ако некој користи топло чоколадо би можел да ми препорача со различен вкус....
И јас марсот го обожавам бидејќи не пијам кафе И овие ги земам често.. Особено второто ми е најнај од овие 3.. A ги обожавам и milky way, galaxy, Несквикот на долче густо...
Земи од овие јас што користам ќе видиш каква разлика има... иначе ги имам пробано тие вторите што ги имаш постирано и не ми се допаднаа.
Не знам, мене ми се баш ОК ама најчесто Марс, Милки и Несквик користам..овие другиве ептен кога нема да одам надвор да си купам милки.. Ќе ги пробам и твоиве
Исто така и тие што се како рефус во кеса се.... како сива металик боја.... најефтини им се... исто се добри
А за мене бидејќи немам кафемат?? сакам на Марс топло чоколадо вкусбо квалитетно кое што би можела да го изматам ни да не е во капсули. Јас се си пијам љубител сум на кафиња и на се