Форумџика на годината

Уцена

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mihaela.barbi, 11 август 2012.

1. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Дали некогаш сте биле уценувани, доколку е да што било предмет на уцената т.е што барале од вас.
    И дали вие некогаш нкого сте уценувале, и поради што.
    Очекувам да бидете искрени и да го споделите вашето мислење и искуство на оваа тема со нас, можеби тоа ваше искуство ќе му помогне некому да не стане и тој жртва на уцена.

2. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    :D Чудоо прва да пишам.....инаку не ме уценувале не дај боже и да ме уценувааат пошто јас малце сум таква мрдната не давам да се понижувам....инаку јас дома знам чат-пат мајка ми да ја уценеам за некој денар да извлечам или за некаде да одам :D ете тоа

3. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    99
    Уценувана не сум била никогаш и недај боже да западнам во таква замка,а јас да уценувам нема шанси не сум таква личност како што несакам тоа да ми го направи никој,така и јас не би го направила тоа никому не мислам на оние мали уцени кои ни ги даваат по дома дека ако не научиш нема излегување или пак,дај ми некој денар па ќе исмукам,мислам за нешто поголемо тоа може само нездрав некој да го направи.

4. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Не мислев уценување од типот со киднапирање мафија итн. Мислев на оние ситни уценувања од типот кога дечкото и вика дај ми или ќе ти раскинам, или обратно ќе ти дадам ако ти го направиш ова и ова. На таква уцена мислев. Или уцена од сестра брат од типот нема да те издадам за неоја работа ама ти ќе го направиш тоа и тоа за мене. Ете на такви ситни уцени мислев, и ме интересира дали прифаќате такви уцени, или по секоја цена одите до крај макар и на крајот да бидете губитници.

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.798
    Се случило. Уште пред да почнам врска со бившиот, тој настојуваше да разговараме а јас го одбивав, игнорирав и го бришев од Фејсбук при што тој постави слики на кои сме јас и тој, сосема случајно сликани, обични слики на кои сме во училиште но на кои бев грозна и ми рече дека ако сакам да ги избрише ќе треба да го додадам пак и да се согласам на разговор за таа тема за нас.

6. AudiTTS

AudiTTS Нов член

Се зачлени на:
    9 август 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Девојки имам проблрм ве молам за совет или решение некое ..имам дечко долга врска пред него имав еден краток период беше ама имавме нешто повеќе од мување обично али сепак не беше секс сега тој инсистира да се видиме јас не сакам дечко ми да го варам а овој на некој начин ме уценува хелппп хитно е

7. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.712
    Најподлата човечка особина, дно дна, мразам вакви луѓе и ако забележам дека некој е склон на такво нешто, едноставно не комуницирам. Среќа е ако се откријат на време таквите, за да не им се дозволи близина.

На Lovelybaby<3, Недопирлива5 и Aleksandra9999 им се допаѓа ова.
  8. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.218
    Допаѓања:
    13.072
    Да, бидејќи дознав нешто што не требаше да го знам. Ама погрешен потег и се зезна личноста пошто имав повеќе од доволно во себе, а било каква уцена не поминува кај мене. Неам ништо скришно во животот, така да личноста бргу ја снема од сите социјални мрежи кога виде дека сум доволно сериозна.

9. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.702
    Ме имаат уценувано.
    Ама знаете како "кучето што лае не каса" епа така и ова. Не им се замарам.
    Јас не се служам со такви ниски чекори за да придобијам нешто..