Фарма - реално шоу Недела, 12.09.2010 20:00 Фарма е реално ТВ шоу во кое група од 12 луѓе живеат заедно на фарма. Таму учесниците мораат да се однесуваат како вистински фармери, грижејќи се за животните и нивите. Во шоуто со текот на времето учесниците се соочуваат во дуел во кој мораат да извршат одредена задача, по која гледачите преку гласање одлучуваат кој треба да го напушти шоуто. Шоуто премиерно на А1 стартува во недела, 12.09.2010 во 20:00.
Се шпекулира дека Каролина ќе влезе, но се мислам дека Тамара ќе биде. Ќе има една македонска личност, инаку е српската Фарма.
Вакви шоу емисии треба да се им се наложи да ги даваат после 23 часот. А не тие во сабота сабајле имаат едно емитување, насред детските филмови и серии
За мене е чиста глупост за правење пари. Ништо повеќе. И ништо ново од А1, не им е прв пат да профитираат од вакви „чуда“.
леелелел сите селани, се собрале на едно место не знам ни како може такви глупости да се снимаат а оноа љубовта се рага на село, го глеам за да пукам сеир, со фаците што се пријавиле хаххахах добро бе по оглас да ги бараа поасални ке ги најдеа....
toa se zivi gluposti i jas neznam zasto voopsto se prijavuvaat lugevo za toa show.kako i da e barem taka mozeme da gi vidime odnesuvanjeto, kulturata i moralot na " zvezdite" ili tie sto se zamisluvaat deka se zvezdi
Извинете вака ама поглупава емисија немам гледано Дури да се начудиш на глупоста на кој му текна Глупости живи, еднаш гледав една епизода и повеке никогаш
Поглупаво нешто немам видено туто-комплето со Велики брат. Искрено ако е фарма,не се разликува содржината,само овие се на село и место нели тие нивните задачи тие копаат,хранат овци,е само задачите се разликуваат,а муабетите ,темите на разговор и однесувањето ама ИЧ не се разликува од второто шоу. Толку за ова.
Ја ги гледав додека беа на А1 сега на пинк15 не!! Абе за убивање досада и фаќање сеир таман се!! Како ќе дознаеме нешто за ‘‘вип‘‘ личности ако немаше Фарма и Вип Велики Брат! Мене ми е супер идеава за вип и за не вип исто така! Сакам да ги гледам! Нешто фарма пробуваат да ја направаат слично како Велики Брат ( ама далеку се, копија ) сплетки, интриги ау ау! Урлаат, се караат, е*аваат, заљубуваат,оговараат, тепаат, све и свашта има да се дознае кој/а каков/ва е! Боље Фарма ќе гледам него ли некоја турска или индиска серија! Барем е реално Оваа фарма ептен циганска ја направија...од 20 души пола се цигани! Ама нема врска си ги гледав на А1 прво фарма, па после Преживеан на Сител ...сега на пинк 15 некако рано ми е тоа у 8! Ама кога начекам гледам!
Ќе ме просветли ли некој во животов со што ќе ми каже која ли по ѓаволите е Венди Локална ороспија ли? Не сконтав никако, ниту пак некогаш ја имам некаде видено