Здраво, немам сретнато ваква игра на форумов и баш ми текна интересна идеа и полна со забава. Тоа што треба да се прави е следното: Поставувам јас прашања за мене и ви давам 3 понудени одговори да го одберете точниот. Прашањата се поставуваат на било какви теми. Кога некој ќе го погоди одговорот, тогаш пишувам јас кој е точниот одговор и кој е победникот. Понатаму тој ќе постави прашање и другите треба да го одговорат на ист начин. Ова на некој начин е и кој колку знае за тебе од што си пишувал/а во форумот. Доколку ви се допаѓа приклучете се и нека почне забавата. Еве јас ќе почнам. Којa ми е омилена серија? Grey's Anatomy Game of Thrones Stranger Things
Game of thrones е одговорот Сега @Bratot треба да поставиш прашање како што поставив јас и други да погодат.
Капучино. Спојлер: можеби ? Каква личност сум позади екран спрема мислењата? -Арогантна и игнорантна -Нарцисоидна -И двете -Ниту едно Џоук он ми, не се зема на (толку) сериозно колку што изгледа
Јеј! Активност во која највеќе уживам: 1.Јавање коњ 2.Седење на трева во природа со убаво друштво и пиво 3.Балет
Читање книга ? Мојот омилен дел од денот е: - Утро 5 до 12ч - Ден 12 до 18ч - Вечер 18 до 00ч - Ноќ 00 до 5ч