Отсекогаш ми била јака страна имагинацијата, а на толку муабетење, не можам а да не создадам слика како изгледа одредена форумџика. Помошни средства ми се никот и сликичката. Играта е следна: Прикачувам слика и ја тагирам форумџиката и оној кој се сложува со мене ми го лајка коментарот. *најдобро е фотографиите да бидат од познати личности или сцени од филмови, а да не бидат од приватни галерии, чии права на користење се дискутабилни. *фотографиите не смеат да бидат со навредлива содржина, со цел да се деградира членката. Да почнеме, еве јас.
Имаме веќе вакви теми На кој познат лик (celebrity) ве потсеќа членот над вас? Опишете како ја замислувате (физички) форумџиката над вас...
@Biljarkata Сигурна сум дека не изгледаш реално вака, ама прва асоцијација ми е секогаш и таква ми е репрезентацијата виртуелна во глава
@DAngel За тебе знам дека имаш зелени очи и мислам дека те имам читано дека си со џинџер коса, па ова е најблиску што можев да најдам
Иста јас косава ко од мене да си ја симнала Само што веќе не сум Џинџер, ама нема везе, пак ќе се офарбаме