Па ајде да видиме како стојат работите. Најдобар модератор/администратор: Најлош модератор/администратор: Најинтелигентна форумџика: Најдуховита: Најсериозна: Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Најстабилна во ставови: Најлажга: Најискрена: Најзаљубена: Најобјективна: Најдрска: Најдиректна: Најфина: Најдосадна: Најинтересен машки член: Форумџика со најтапа смисла за хумор: Форумџика во негативен поглед за цела година: Форумџика во позитивен поглед за цела година: Ова се категориите од @Offspring која ја отвори темава во 2012 и традиционално си ја продолжуваме, а може да се дополни и нешто свое.
Може и категорија - Најкорисна форумџика зошто тука има доста членки кои делат корисни совети на разни теми.
Јас само ветив дека една категорија ќе ставам: Најглутеус на годината - @LadyLollypop Ветено - исполнето Лоли
Најдобар модератор/администратор: Најлош модератор/администратор: @Sesil Најинтелигентна форумџика: Многу сте, по мое видување. Најдуховита: @Hellobeautiful Најсериозна: Што знам… Најтупаџика: @нина122 @999 @GirLove Најпровокаторка: @fana @Kimberly11 @Celltica Најспамер: Оф @WildMk Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: Милениците да си ги кажам @referentka @joy1 @Mishela @Stephen Amell @Amelia @Ahoy @Mikha4 Најлажга: @DAngel Најискрена: @prominent Најзаљубена: @prominent Најобјективна: Ќе надополнам ако може Најдрска: @Feminka22 , @Celltica @buba4e89 Најдиректна: @buba4e89 Најфина: Уф… многу сте. Најдосадна: @WildMk @mKdevojce @Cosmi Најинтересен машки член: @Billy Idol Форумџика со најтапа смисла за хумор: Нема Форумџика во негативен поглед за цела година: @GirlLove Форумџика во позитивен поглед за цела година: / Најубава модна форумџика: @joy1 @Ugly Duckling @mssuniquee @SuperGirl24
@Ajronmen ко ти викам само јас ти сум другарка ти ... Сите шо те повредват во лоша категорија ќе ги пишам. Ја да видиш.
@Indiegurl @LadyLollypop Фала ви @theowndemon во право си била сите казни ги Оооо така ли? Да знам ќе те ставам во категорија ВИП
Коа ја видов темава мислев и оваа година ќе се опростам од "номинација" во било која категорија. И скролам надоле, се препознавам и тоа во најдобрата категорија (за мене). Фала ти Бубаче, ми го направи денот
Најдобар модератор/администратор: @RainBow, @cresa-jagoda Најлош модератор/администратор: Има, ама не ми се шири негативна енергија сега. Најинтелигентна форумџика: @Vitaly, форумџија, мај деар френд. Најдуховита: Најсериозна: @Snowflake97 Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Сите што редовно ставате слики во темата мој лични фотографии, и во темата за цвекиња.. Најстабилна во ставови: @Dust Најлажга: @WildMk Најискрена: @Milkiway, @christinnn Најзаљубена: @Maja015 Најобјективна: @Dust , @edna_malecka Најдрска: @Just.do.it Најдиректна: @Feminka22 Најфина: @anggell Најдосадна: @IM.TMKQ Најинтересен машки член: @Stark, @Лудио Форумџика со најтапа смисла за хумор: Форумџика во негативен поглед за цела година: @нина122 Форумџика со позитивен поглед за цела година: Уште би додала и: - Најфемина инстаграм форумџика @Bubce38..
@WildMk е досадна да и спамира по темите,ама најлажга не не. Ако некој се залага зад своето кажано тогаш тоа е таа.