Празници се ближат и време е кога се избира форумџика на годината. Значи, како загревање за изборот, да ја отвориме темава каде што означуваме: Традиционално, 13та година по ред, ја отвораме темава за форумџиките кои ја одбелажаа изминатава година. Категориите се следните: Најдобар модератор/администратор: Најлош модератор/администратор: Најинтелигентна форумџика: Најдуховита: Најсериозна: Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Најстабилна во ставови: Најлажга: Најискрена: Најзаљубена: Најобјективна: Најдрска: Најдиректна: Најфина: Најдосадна: Најинтересен машки член: Форумџика со најтапа смисла за хумор: Форумџика во негативен поглед за цела година: Форумџика во позитивен поглед за цела година: Copyright: @Offspring Може да додавате категории по своја желба и какви идеи имате вие.
Да го скршам мразот на темава. Годинава не бев нешто претерано активна, ама ми имаат оставено впечаток некои членови кои ми ја одбележаа годинава.. Најдобар модератор: @theowndemon Најинтелигентна форумџика: сите сте ми интелигентни Најдуховита: @Adidas888 Најсериозна: @Biljarkata Најспамер: @Цаци маци000 Најкреативна: @Adidas888 Најстабилна во ставови: @Polyincognito Најискрена: @Mumoftwo30 Најзаљубена: @Mrs. right Најдрска: @nextredstyle Најдиректна: @Gosh Најфина: @Bitter-Sweet Најинтересен машки член: @Компир Манџа и @Bratot Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Amellie13