Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Чанти

Дискусија во 'Мода и стил' започната од sesilija, 28 март 2010.

1. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Јас обожавам чанти и секогаш внимавам каква чанта носам за каква пригода и сакам да ми биде усогласена со чевлите. Имам приметено многу девојки кои воопшто не се замараат со тоа па си носат една чанта пример црна на секаков стајлинг. Какво е вашето мислење за чантите, дали сте зависни од купување на некоја нова и ставете слики од вашите омилени чанти. Еве некои од моите омилени... :)

На MarchelineAmaru, sunshine2 и nedzma им се допаѓа ова.
  2. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Sakam tasni,tie mi se neizbezen moden dodatok i gi imam mnogu,vo razni boi,modeli,golemini.Najglavno pravilo mi e tasnata da mi e usoglasena so cevlite taka da stalno vnimavam kakov model i boja na cevli nosam isto takva i tasna.Mnogu mi e glupavo koga ke vidam cevli vo edna boja a tasna vo druga ili pak sosem razlicen stil na obuvki i tasna

На Bube97 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ташни имам мнооооогу и претежно не ми се баш елегантини, туку со толги врвки кои се ставаат попреку и претежно ми се малечки. Кога носам штикли внимавам што ташна земам (да не се различна боја или стил). А кога сум на рамни и не внимавам толку. Гледам да ми се вклопуваат во изгледот.

Прикачени фајлови:

На Elenuskaa и MarchelineAmaru им се допаѓа ова.
  4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Имам и веќе почнувам да не знам која да ја ставам :) Исто и јас мразам кога на црни патичиња, една другарка ми ставила бела невестинска чанта :worried:hock: и и реков и ми се налути.Ама јас за нејзино добро, оти позади неа сите се смееја.
    Имам елегантни, да ми одговараат со чевлите, има обични, спортски, за на патики, имам едно пликче, сега ми треба и сиво.И така.На жена чанти и чевли никогаш не и се доста.
    Слики другпат ;)

На Sar4i 19 ;* му/ѝ се допаѓа ова.
  5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    za preku den sakam goolemi tasni,za navecer nekoi minijaturni plikoa.i sekogas pazam da idat so cevlite

Прикачени фајлови:

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    охо имам чанти за продавање што се вели :lol: :lol: :lol:
    од најмали па до најголеми во сите бои и уште ми фалат :roll:
    баш пред некој ден ги перев тие што ми се од платно и кога ги закачив за да се исушат комшиите ми се чудеа кај сум нашла толку чанти :?
    сите си ги сакам и си ги носам ама особено ми е омилена една лакована црна како плик уште од времето на мајка ми и уникатна е ;)
    е сега за комбинација се согласувам дека убаво изгледа да биде иста со чевлите...но немора....ако знаеш како да искомбинираш и различна боја да биде ќе изгледа убаво и ускладено, сега се разбира да не биде елегантна чанта со патики искомбинирана ;)

На sunshine2, monalisa и cindereLLa22 им се допаѓа ова.
  7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Истото го мислам, :D Аген ;)

8. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Имам,носам и ги обожавам.Поточно,не можам да се замислам без чанта.Ги имам најразлични,функционални :) да собираат што повеќе и да се вклопуваат во што поголем број комбинации,и некои нефункционални :) кои ги обожавам,оти се доста специфични,интересни,несекојдневни да речам.Еве какви сакам..

На MarchelineAmaru, Bube97 и d.Darla им се допаѓа ова.
  9. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    100
    не можам да се замислам да излезам од дома без ташна... како да ми фали цела рака :D кога одам на фах носам големи - торбести ташни, а и преку ден кога излегувам. навечер кога излегувам, носам мали ташнички колку да ми собере моб и новчаник. се согласувам со тоа дека чевлите треба да одговараат со ташната, но не е пресудно, затоа што тогаш треба да купуваме постојано ташни и чевли комплет. доколку е добро направена комбинацијата, може да бидат различни а сепак да одговараат.

10. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам чанти и во последно време никаде не излегувам без чанта. Женски сме, добро е да се има марамчиња, парфемче, лабело, мало огледалце и сл. И плус - нема полни џебови со телефон и пари :)
    Омилени ми се поштарските, ретро ташни :) А исто и платнените :))

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На MarchelineAmaru и sunshine2 им се допаѓа ова.
  11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821

На MarchelineAmaru и sunshine2 им се допаѓа ова.
  12. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    јас една црна, таа си ја користам коа пример немам време да сменам и се да претурам, за спортски варијанти, коа е зима секако....а имам ташни во сите бои па си комбинирам која ми одговара...за лето исто..имам една светла што ми одговара на се...сепак неможам секаде да носам свечени ташни пример не можам да одам у парк со ташна за во диско или свадба.

13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.235
    Допаѓања:
    36.831
    Не сум голем љубител на ташните. Имам 2 ташни (црни). Едната е мала и спортска, а другата е со средна големина. Ја користам поголемата.

На sunshine2 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
  15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.622
    Допаѓања:
    201.959
    Ги имам еден куп дома... и сама што сум ги купувала, и од мајка ми... кога бев помала, и на факс носев големи, т.н поштарски чанти, префрлени преку едно рамо, затоа што морав еден куп работи да носам, меѓу кои и мантилот за вежби, па мораше да биде нешто големо. Во принцип, сакам големи чанти, и сега ги носам... мали не сакам, ама ги носам навечер и по свадби... инаку, секогаш со мене влечкам едночудо работи :roll: па ми треба и соодветна чанта... а не секогаш ми е ускладена бојата на чантата со бојата на чевлите, поважно ми е стилски да одговараат...

А ми се бендисуваат ваков тип на чанти:

16. A.srcuska

A.srcuska Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    21
    Неможам да се замислам без чанта.Во принцип,внимавам да ми одговара со чевлите ама ако не е ептен различна боја и не е толку страшно ... Спортски,елегантни,секојдневни,за секаде.Ауу обожавам ташни

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Гучи :arrow: [​IMG]

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам ташни,но најчесто гледам да ми се вклопува во изгледот,имам црна,зелена,кремаста.Па искрено неможам без ташна,штознам може и навика е...незнам :D

19. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    обожавам ташни и никаде не идам без нив,ги имам во секаква големина боја и дезен и пак се жалам дека немам :) :) :) :) :)

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821