Девојки помогнете ми...Не се пали со мување, осеќам дека не го палам со обично мување. Што да правам друго освен да му дадам...?
А добро зошто толку брзаш?? Како што гледам мала си, имаш 15 години (ако е вистина тоа што ти пишува) па не брзај да имаш односи. Јас на 15 год го имав првиот бакнеж, и на крај памет не ми беше нешто друго, па баш ми беше гајле дали го палам Колку време си со него? Почнете со триење, прво преку облека, па понатаму можете и без, тоа секако ќе го запали А за нешто повеќе има време, ако вреди и ако навистина те сака ќе чека колку што треба.
Ако навистина имаш 15 год,а и по самото прашање може да се забележе возраста,единствено нешто што треба да направиш е да го подготвиш ранецот,спремаш книгите-не е на одмет да ги пролисташ малку книгите за да имаш вовед,преглед во тоа што ќе изучувате.А се обложувам дека ги немаш ни прочитано сите зададени лектири за оваа год. ПС,Да не сум офф,ако дечкото е иницијатор за палење,батали го,од авион се гледа шо му е целта. А ако ти самата тоа го сакаш,мн брзаш!