имав облецено исто како на 4та слика .... после свадбата кога се солеков мм остана вака едно 5 минути
Не можам да го најдам истиот модел на Лиска. Кога се запна свекрва ми, да сме иделе во Лиска од таму да ми купела...пошто нели родителите на момчето плаќаат за се што носи невестата шо убаво ми дојде. Носев сличен корсет, и колку за разлика носев хулахопки еве баш овие;
Колку што знам и имам видено под венчаницата не се носи долен веш во бела боја,пр. мојата брачеда носеше сини,незнам дали баш таа боја треба да биди и не знам точно поради кои причини.
^^За ова првпат слушам, јас си носев бела долна облека (бели гаќи), а градник или корсет не носев зошто горниот дел од венчаницата ми беше корсет па немаше потреба. А да, носев и холахопки пошто ме жуљаа кондурите (нАли нови, па не рагазени )
Незнам дали го знаете американското правило за свадба "something old, something new, something borrowed, something BLUE" Затоа и најчесто се носи плав долен веш...поради something BLUE, зошто ако се гаќичките плави нема што друго плаво да се носи
За некои ограничувања за бојата на долната облека досега не сум чула. Јас најверојатно би носела црвена, бидејќи ми е омилена боја. И сум сигурна дека нема да носам танга, најмногу затоа што не се чувствувам многу удобно во танга, а денот ќе биде долг па.... би сакала да се чувствувам удобно. Гаќата сигурно ќе ми биде памучна. Може обична, може и боксерици. Небитно.
Јас би ви препорачала да си ја чувате за некој друг ден секси чипкаста долна облека за да можете да ја искористите паметно . Зависи што ќе ви дозволи венчаницата да се носи одоздола и првенствено гледајте да е нешто меко - памучно и удобно зашто е дооооолг денот. Јас носев бела долна облека а каква....не се ни сеќавам
Jaс не планирам да носам вакви корсети и слично,само нели гаќички,е сега незнам дали да земам малку повисочки како мидер да ми го опфатат и стомакот-кој не ми е голем, ама чисто онака Фустанот ми е скроз тесен па било што да облечам додоатно ќе се познава. Е сега зошто е топло,незнам хулахопки не носам,дали некои надколенки,заради чевлите да не ми се лизгаат Подвезица од каде да најдам?
Подвезици слабо има низ град мислам... Повеќе се носат чорапи со силиконска трака што ги држи. Побарај евентуално во Victoria's Secret.