1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

кога се чувствувате пинаква од сите други.

Дискусија во 'Канта' започната од teddybear, 27 август 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.368
    еве уште една тема од мене ....

дали некогаш се чувствувате ралично од сите... дали сте се почуствувале отфрлени на страна заради тоа што имате различно мислење за нешто од вашите другарки... дали ве повредува тоа... дали некогаш сте си рекле зошто сум толку поразлична од сите?? до мене е или до нив ???

Еве на пример јас... се чувствувам многу чудно заради тоа што ... од сите мои другарки а имам многу.. само јас имам сериозна и долга врска... со него правам се и сексуални односи и се... моите другарки голем дел од нив се немаат ни смувано а сме на иста возраст скоро... секогаш кога ќе сакам да им кажам нешто во врска со мене и него или нешто за секс ме гледаат со други очи ... во тие моменти се осеќам како ку*ва искрено... не дека они го мислат тоа ама јас така чувствувам ... тогаш си викам да не е се ова за мене рано ... никоја од нив не го прави тоа што јас го правам.... ете во тие моменти се чувствувам поинаква .... и малце повредена .... :rofl: :rofl: :rofl:

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.368
    добро извини во брзање не сум видела ке ги променам ако се безвезе нека ги избришат јас барем се обидов да направам нешто ново да нема толку препукувања... немој одма да навредуваш. кај што ми се кочи се едвај ми отвара ти вчера се зачлени и одма се нафрлаш на кого стигнеш.

3. tigricaa

tigricaa Нов член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Ама и два пати си ја отворила истава тема :) Дупликат :D

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.368
    ја отворив еднаш ама два пати стиснав на испрати зашто ми се закочи !!!

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.368
    ете го избришав дупликатот .. а сега насловите нека ги сменат или нека ги избришат темите... сеедно ми е ... и така џабе беше трудот кога некој одма ке ти го расипе меракот.

6. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    343

тедибер молим те не обрнувај внимание на тигрица зошто изгледа и она како мартина на секое мислење дава ново капаче....
    мене ми се допаѓа темава.и
    искрено се чувствувам поинаква затоа што и јас како тебе сум успеала за некои работи.на пример имам успех во факултетот,а и успех во љубовта без проблеми па затоа како да одскокнувам во нешто од другите.не дека они не се среќни но кога има зборувам за мојата врска некако се им е чудно зошто такво нешто само во филмови постоело
    хахахах
    поздрав до тебе миличко

7. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    343

еееееј не потпаѓај одма на туѓи мислења алооооооооооо,темата е супер и не се секирај не ти е за џабе меракот сигурна сум дека има форумџики кои ќе ме подржат и ќе бидеш среќна

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.368
    ти благодарам докторче најмило ... јас стиснав извичник на нејзиното мислење ....
    најголем поздрав до тебе.... те :*

9. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.293
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.