Дали некој го посетил овој трговски центар? Неки од брендовиandora,Клими.мк,DeFacto,Sinsay,DM,Zegin,Metro,Newyorker,Prima,Office Plus,Mikel Coffee...
Блис4е од ко не беше доотворено ми беше преубо. Сега е да ти е мерак да одиш во него. Лично, Микел го чекам да ми отвори. Сакам дека во близина имам се на дофат. Скин клиник сакам 2025 за роденден да се частам ngl. Долниот спрат и ми прај смисла и не ми прај. Сфаќам дека во поглед простор прај смисла ама мол со продавници шо немат излез и внатре покрај надвор едноставно не ми прај смисла. Ама беше практично ради полу отворањето. Као ДеНиро е на ќош надвор, ако сум внатре ќе земам од работите шо се на горниот спрат, нема да слезам до долу. Фактот дека има a whole ass restaurant е забавно. И делот за деца е многу добра идеја и добро изведен.
Само е претопло. Јас не можам на горните спратови да издржам, нема воздух од топло и не ми е пријатно подолго да се задржам.
Можеби, јас ептен кратко и блиц одам ако нема многу луѓе, се немам салам задржано. Едино Офис Плус е најснабдено од било кое шо го имало Битола некогаш. Шо практично е рај за мене.