BLISS Mall & Retail Park

Дискусија во 'Мода и стил' започната од carver91, 23 ноември 2024.

1. carver91

carver91 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    295
    Дали некој го посетил овој трговски центар?
    Неки од брендови:Pandora,Клими.мк,DeFacto,Sinsay,DM,Zegin,Metro,Newyorker,Prima,Office Plus,Mikel Coffee...

2. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.373
    Некоја битолчанка или небитолчанка што го посетила молот да каже каков е? :wasntme:

3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.095
    Допаѓања:
    174.138
    Блис4е од ко не беше доотворено ми беше преубо. Сега е да ти е мерак да одиш во него.

Лично, Микел го чекам да ми отвори. Сакам дека во близина имам се на дофат. Скин клиник сакам 2025 за роденден да се частам ngl.

Долниот спрат и ми прај смисла и не ми прај. Сфаќам дека во поглед простор прај смисла ама мол со продавници шо немат излез и внатре покрај надвор едноставно не ми прај смисла. Ама беше практично ради полу отворањето. Као ДеНиро е на ќош надвор, ако сум внатре ќе земам од работите шо се на горниот спрат, нема да слезам до долу.

Фактот дека има a whole ass restaurant е забавно. И делот за деца е многу добра идеја и добро изведен.

4. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.522
    Допаѓања:
    38.735
    Само е претопло. Јас не можам на горните спратови да издржам, нема воздух од топло и не ми е пријатно подолго да се задржам.

5. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.095
    Допаѓања:
    174.138
    Можеби, јас ептен кратко и блиц одам ако нема многу луѓе, се немам салам задржано. Едино Офис Плус е најснабдено од било кое шо го имало Битола некогаш. Шо практично е рај за мене. :D

На kristina.k му/ѝ се допаѓа ова.