Kako da mu kazham deka go sakam...Znam deka ''te sakam'' ne se kazhuva tuku se dokazhuva...Dokazhuvam kolku sho mozham..<|3 No nemozham..moram da mu kazham...<|3..Kazhete mi nekoj nachin..Inaku jas imam 14 godini a toj 17..Znam deka sum premala za ova no ve molam pomognete mi...<3
Се додека не сфатиш дека и тој се чувствува исто во врска со тебе, немој да направиш грешка да му кажеш прва и да се зезнеш величенствено ! Денес ако кажеш прва те сакам, сметај дека ќе те земе под нозе и ќе те гази и ќе те игра како што сака..
Тој знае дека мојата друга другарка го сака и не си игра со неа..Не ја гази...Не е таков тип на момче кое ке си игра со девојки...
Другарка ти го сака и ти го сакаш,а он која од вас ја сака?? Треба да се ослободите од тој триаголник,додека не е касно
Aма е заплетено .A другарка ти знае ли оти токму него го сакаш,пази ти да не ја повредиш а за момчето ќе се најде начин ќе го шмекаш малку муабет ово оно .....
Тој знае дека другарка ми го сака...Пред некој ден игравме вистина или предизвик..Таа ме праша: Зошто не признаваш дека го сакаш Горан..и јас реков незнам...Двајцата седеа со нас и играеја..Другарка ми знае дека го сакам и рече дека Горан ќе избере една и нема да се лутиме..
Aко е така,дејствувај преземи иницијатива ако бидне нешто добро ако не ќе најдеш нова симпатија и тоа е тоа
И да те сака премногу си мала за сериозна врска Може да ти биде само симпатија А иначе лесни се машките Со еден муабет може да му го завртиш умот Пробај биди по опуштена и по дружлува спрема него
Навистина не сакам сериозна врска..Сите мои другарки(повеќето) имаат сериозни врски..) Позз до сите..ако имате уште по некој одговор пратете... ))
Oк не мора одма сериозна врска сега допрва ќе ги запознаваш машките но добро е да се дружиш со спротивниот пол да стекнеш мислење за нив и да знаеш како да се однесуваш во иднина нема ништо лошо во тоа да ти биде платонска љубов или дечко но искрена љубов и немој да се впушташ во сексуални односи уште од сега мала си .Tие се луди години затоа се полека да не се каеш после поздрав и до тебе