Ау, не сум запознаена со ова, прв пат слушам. Знам за тоа дека постои, пластичното, ама за балзами не сум слушнала.
Јас имам користено, а и користам такви балзами. Ги имам земено од авон како сјајчиња се, не знам точно како се викаат. Многу сум задоволна, благо ги зголемуваат усните со мало пецкање кога ќе го нанесиш сјајот. Како што кажа @nextredstyle имаат привремен ефект трае се додека не го избришеш.
Јас го имам пробано овој од Farmasi ама искрено не приметив некој значителен ефект. Се чувствува некој вид на пеперминт ладење при нанесување на усните ама тоа е се. Не би купила повторно ваков производ, не верувам дека дејствува.
нема да ти се верува, ама Ali Express Пред некој ден си го нарачав 5от сјај има ефект, јас не сум имала алергиска реакција или било што https://www.aliexpress.com/item/330...o.order_list.order_list_main.5.49351802g0Ir1r ваљда ќе го даде линкот
Препорака за некој lil plumper што навистина ги зголемува усните и од каде може да се купи? Само да не е од интернет, не ми се чека
океј е го имам пробано само без бојниот од нив, ама искрено мене само овој корејскиов ми помага ама многу пече ама со тек на време по малце зголемува и се гледа ефектот. Со причина е наречен ѓавол . https://olpeo.mk/product/holika-holika-devil-s-plumper-02-hellfire-glowy-topper/
Ne znam zenski sekoj svoe iskustvo i mislenje jas od site sto gi probav ovoj najdobar mi se pokaza pozz
Од овие на есенс, тој што е розевиот беше преееубав и боја и ефект. Го изгубив за недела две користење , како в земја да пропадна. Си реков ај овој црвениов ќе го пробам сигурно е уште поубав. Јас по грда, дреч нит црвена нит розева боја на усни немам ставено. И овој розевиот што е не беше којзнае каква нијанса, ама овој црвениов катастрофа на моите усни изгледа, многу дреч боја некоја. И така ми стои, на крај в канта ќе заврши ми изгледа.
Mene super mi se pokaza i sekoj koj mi go primeti mi dade ubav kompliment i mnogu mi se svigja iskreno
Веројатно зависи од тенот и тоа кои бои ти одговараат. Мене секогаш ми одговарале и карминчиња и сјајчиња што маваат на виолетово, muave nijansa што се. Овој скроз ми отскокнуваше. Имам таков olive, маслинест подтон или потопол. Овој сјај како да е за ладни тонови на кожа, барем јас таков впечаток добив.