Pisuva za normalna i kombinirana koza Inaku se soglasuvam. Najmnogu mi se dopagja toa sto go osvezuva liceto, go zatega a i preubavo mirisa. Mene i sminka mi vadi.
Хммм па имам купено и испробано доста работи, дел од нив ми одговараат поради цената, дел поради квалитетот, но од оние што дефинитивно не знам како би ги заменила доколку не би ги купила од таму се: 1. На прво место Balea Fuss Puder Пудра за стапала со прекрасен мирис. Одлично ме служи со години, не знам колку пакетчиња имам потрошено. На сите што сум им ја препорачала редовно ја користат од кога ја пробале. Никогаш не ми се замирисала кондура/патика колку и да сум пешачела. Сите други што претходно сум ги испробала имале некој мирис на евтин освежувач за кола или на инсектицид. Ова го пробав со скептицизам, а испадна да не можам без него. Инаку има и други производи од оваа линија што се супер, но останувам најверна на пудрава. 2. Сензитив рол-он од Алверде со екстракт од ориз и алое вера Знам дека не може на секој да му се погоди, дел се воодушевени, на дел не им прија, но за мене не постои посовршен рол-он од овој. Природен е, нема штетни состојки, не ми остава траги по алишта, неутрално мириса, ме штити цел ден, едно пакување трае со месеци, а има цена од цели 145 денари. Имам пробано и друг мирис од нане и бергамот ама не бев баш најзадоволна, но конкретно овој се надевам дека ќе биде произведуван вечно. 3. Чајни бисквити Koestlin На овој производ сигурно има многу други слични, но јас вчера го приметив прв пат и го купив. Ептен ми се допаднаа и редовно ќе ги набавувам. Не се преблаги што мене ми одговара. Крцкави но не и тврди. Ароматични и вкусни. Моментално овошните се на попуст, инаку имаат цена од околу 45 денари. Внатре плочките се спакувани во 4 засебни најлончиња и во секое има по 4 што е сосема доволно за со едно кафе/чај, или грицка на брзинка кога се нема време за нешто повеќе.
Девојќи ако знае некоја да ми каже каде можам да најдам производи на балеа во штип? Ви благодарам однапред
Драга наша, производите од Baleа се достапни единствено ва нашите маркети. Во моментов продажни локации иамме во Скопје, Тетово и Велес. Се надеваме дека наскоро ќе отвориме и во Штип