Спојлер Колку што видов нема ваква тема! -Дали сте го гледале филмов? -Какво мислење имате? Мене ми е супер и многу ми е смешен http://www.youtube.com/watch?v=siEHekc-1oE Главни улоги: Anna Kendrick: Beca Skylar Astin: Jesse Ben Platt: Benji Brittany Snow: Chloe Anna Camp: Aubrey Rebel Wilson: Fat Amy Alexis Knapp: Stacie Ester Dean: Cynthia Rose Hana Mae Lee: Lilly Kelley Jakle: Jessica Wanetah Walmsley: Denise Shelley Regner: Ashley Caroline Fourmy: Mary Elise Nicole Lovince: Kori Adam DeVine: Bumper Utkarsh Ambudkar: Donald Michael Viruet: Unicycle David Del Rio: Kolio Elizabeth Banks: Gail John Michael Higgins: John Christopher Mintz-Plasse: Tommy И морам да напоменам дека машкото е многу слатко!
Го гледав филмов и мн. го сакам. Омилен дел ми е на Riff Off кога пеат No Diggity. http://www.youtube.com/watch?v=8-ASQLdPMww
Го имам гледано, сега брзо беше, пред некое време. Јас лично сум љубител на мјузикли, ептен ме расположуваат, но овој не ми беше ништо посебно. Глумиците се ужасни, сфаќам јас дека сакаат да употребат свежи и млади актери, но овие се катастрофа. Дефинитивно филм со најлош избор на актери. Anna Kendrick ја знаеме сите од Twilight, ни тогаш не ја поднесував, ни сега не ја поднесувам. Ептен ми е антипатична, не ја можам. И, кога е нашминкана со креон на очите како вештерка ми е, не и стои креон. Anna Camp е одвратна и грозна и многу бледа и писка кога зборува. Улогава и беше за никаде, мене многу ме нервираше тука, само наредува нешто, глупава. Таа кинезкињата одвратно суштество, глас има ли таа ?! Не не не, не ми се допаѓаше филмов. Всушност, имаше 2 светли точки. Skylar Astin свеж глумец, ептен симпатичен и сладок. Ми се допаѓаше, ама самиот факт што го наместија со типката Ана, ми се гадеше. И, најдоброто секогаш за на крај. Ladies and Gentleman, Freddie Stroma, срцката моја. Иако многу малку го имаше низ филмов, неговиот шарм беше тоа што ме тераше да не го исклучам филмот. А, и ми се допаѓаше сцената со Riff Off.
Го гледав пред една недела и повеќе. И да кажам не ми беше нешто посебен. Сцената Riff Off намногу ми се допаѓаше. А онааа кинезкињата го загрозува цел филм. И веќе кога сакаат да имаат голема гледаност, нека се потрудат филмот да нема сцени, слични на оние со кинезкињата.
Јас сакам да го гледам филмот ама некако се двоумам па ако може подетално да објасниш за што всушност се работи?
Многу интересно филмче. Лично не сум некој голем фан на мјузикли ама овој филм ми се свиѓаше. Глумците ми се океј, симпатични, нови ама Fat Amy многу ме насмеа Најмногу ми се свиѓање сцената the riff off кога ја пејат no diggity . 9/10 од мене
Само што го изгледав се здрвив на столче Ама вредеше.Сакам филмчиња со млади личности кај што преобладува музика Се на се добро филмче,забавно,интересно за гледање.Можеби подобро би било актерите да беа некои по познати 8/10
Незз зашо. Јас како голем обожавател на филмови особено тинејџерски ретко, односно никогаш до сега немам прекинато филм колку и да ми е глуп и досаден... Али овој неможев да го гледам. -.-
Го гледав пред некое време и воопшто не ми се допадна Истото па истото по цел филм и уште на почетокот од филмот се знаеше каков ќе биде крајот. И јас лично не го препорачувам да го гледате
Многу интересно филмче исполнето со пеење и танцување како и многу хумористични сцени кои ме насмеаа. Според мене изборот на глумци беше исто така добар. Вториот дел е најавен за Мај 2015 Едвај чекам