1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Pretty Little Liars

Дискусија во 'Канта' започната од d.Darla, 12 декември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160

Серијава ја споредуваат со Gossip girl, ама според мене далеку се разликуваат. Изобилува со мистерија, одлични глумци, заплети... Уште една серија од која со нетрпение се очекува следна епизода и следна ...и следна :)
    Се работи за 4 другарки кои по една „пијана“ вечер се будат и забележуваат дека петтата (Алисон) исчезнува. По една година, телото и е пронајдено, а на четирите другарки почнуваат да им пристигнуваат мистериозни пораки од -А. “А“ знае се за нивниот живот и животот на Алисон, па си поигрува со нив, уценувајќи ги дека ќе им ги открие најтемните тајни.
    Едвај чекам да ја гледате да има со кој да трачариме :)
    http://www.youtube.com/watch?v=fBJbHranLaQ

P.S. You gonna love the English teacher (At least I do :) )

2. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Јас ја изгледав така даможеме да си трачариме :D иначе нема врска со Gossip Girl мене ваа ми е поинтересна и одвај чекам да придолжи. Гледам многу серии и оваа ми е меѓу омилените. Значу серија што не ми станала досадна, што одвај чекам да излезе, ми станува се поинтересна и поинтересна.

3. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Темава ви е дупла ,има ваква тема веќе оди во серии и емисии и разгледа малце ќе ја најдеш !

4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.