Спојлер Извинете ако темата е дупла Што мислите вие за оваа апликација? Ја корисите ли и колку често? Јас ја користам често. Скоро секојдневно. И ми е интересна. Другарките велат дека е досадна но јас си ја сакам и си ја користам
Ја користам јас,не дека е нешто посено интересна туку ја симнав зошто другарките ме наговорија. Ама и таа некако заразна е па ми стана секојдневие иако не праќам премногу снапови туку по некој да има вратам на тие што ме замараат да не бидам некултурна. Имам околу 4500 поени(и после викам не сум праќала многу снапови).
Aпликацијава ти е за сликање ама само меѓу двајца, само ти уште на тој што ќе одлучиш да му праќаш слика можете да ја гледате.Сликата ја праќаш и можиш некој апорака да напишиш и само неколку секунди може да се гледа сликата. Нешто како чат со слики накратко кажано
Ја обожавам апликацијава, по цел ден сум на неа Не праќам често, цело време ги гледам снаповите кои ми се праќаат, многу пријатели имам
Ај некој нека ми помогне, снапчатов почна сам да дава скриншотови, до сеа 3 деца ме прашуваат зошто сум им дала скриншот, а ја стварно неам им дадено, и во фолдерот со скриншотс видов, немам слики од нив, незнам што е работава
баш е интересна.прво несакав да ја симнам,ама кога ја симнав...батеријата цела ја трошам кога ќе заседнам