1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sto da pravam

Дискусија во 'Канта' започната од katroneli4ka, 8 септември 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. katroneli4ka

katroneli4ka Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Vaka skoro ke pravam 20 godini imam decko so koj sto odam 2 godini i 2 meseci super mi e so nego go sakam znam deka i toj me saka no dosega sni nemale odnosi. Sne bile zaedno i na odmor sami, sum spiela i kajnego doma so nego vo ist krevet i sega doslo i do triejne do orgazam no neznam dali da mu dadam :lol: malku pomos i meslejne fala odnapred :hai:

2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Заедно сте 2 години и 2 месеци, имаш 20 години, се е супер- а сепак немате секс??? А тој сакал да имате секс до сега или???

3. katroneli4ka

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    da sekako deka saka od koa sme zaedno nemal seks znaci 2 godini i nekolku meseci normalno e da saka neli

4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.687
    Допаѓања:
    9.344
    Aко те посакува и сака е нормално,но дали и ти посакуваш да бидеш интимна со него?Tоа важно,како што ми стои ти се двоумиш и подобро да му речеш не отколку сама да се форсираш и напрегаш,секако ти треба да одлучиш ние неможеме да знаеме .Aјде побогу може да прашате се но кој ќе ви одговори на фамозното ,,дали да му дадам,, :^) втф?Tи ако не знаеш,од каде јас да знам?Oва најдобронамерно го кажувам.

5. katroneli4ka

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    sakam da mu dadam no imam malce strav poloviot organ i nemue bas taka mal aj jas si sum sitnicko mi e strav sepak ke mi bide prv pat

6. jovanovska94

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Е добро тој сака, а ти дали сакаш???

7. katroneli4ka

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    rekovme DA no stravot mi e pogolem mn dolgo go lazam sega ke bidi posetnem ke bidi mu rekov da odime na odmor nekade nadvor od drzavata i tamu da se sluci toa i na toa se nafate me odnese no sepak niss ne se sluci ednostavno mi e strav

8. jovanovska94

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Аман како договор да потпишувате па си му рекла таму и таму... Види првиот секс е нешто што се случува- а не се планира- тогаш и тогаш, не таму- ваму...
    Сепак не сте мали, убаво е и што те чека дечкото, реално на 99% од машките ќе им дошло преку глава многу порано од 2 години!!!

И најдобронамерно- ако чувствуваш дека треба да имаш секс- имај, нема ништо страшно... Освен тоа што боли првиот пат ;)

9. katroneli4ka

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    falati na oddvoenoto vreme jovanovska i na tvoeto mislejne se nadevam nesto ke smenam sepak vo pravo si deka ke mu doslo preku glava se cudam kako me trpi uste :D

10. jovanovska94

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Нема на што :)
    Па смени- и тоа во што поскоро време...

И уште нешто- кога двајца се заедно- најубавото нешто што може да им се случи е секс... Да не ме разбереш погрешно, во една врска се е потребно, ништо не е помалку битно, ама сексот е нешто што не се опишува- просто се ужива!!! :D

На katroneli4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Доволно долго време сте заедно, викаш дека ти е убаво со него, тогаш мислам дека нема потреба од мислење, така врската ќе ви биде комплетна.
    Океј страв од прв пат постои кај секоја, но тоа е нешто што едноставно мора да се случи, секоја го има својот прв пат и тоа е тоа, на крај краева не е ништо од што се умира, мене искрено ме болеше многу помалце од очекуваното.
    И тоа да му дадам тргни го од речникот, ти не му даваш, туку и ти треба да ужуваш во тоа, да сакаш да се случи... А не ради реда ај да му дадам да не го мачам две ипол години. Глупости. Опушти се, ако се сакате нема потреба ни од страв, ни од мислење :)

12. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.575
    Допаѓања:
    5.909
    спонтано,случајно,непланирано одат тие работи..а не ајде во толку и толку часот таму и таму ќе се случи тоа и тоа ;)

а за времето што одите и не е многу битно убаво е што сте издржале толку време...(освен ако си му прва и ти на него па да не те изневерува итн..) ..значи те сака... некој и на првиот состанок "дават" па се во врска после доолго време..но ти ако не сакаш не може да те тера на сила и така долого чекал ќе почека уште малку

ако мислиш дека не си спремна тогаш океј...па и 20 год. имаш..децата на 16 растур прават.... ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.