Девојки ми стигна маил дека Temu почнале да вршат достава во Македонија, дали знае некој дали е ова точно? Како што отворив на страната ми дава за Македонија достава
Еве ми ја новата тема за квичење. Пратките од Тему стигнуваат многу брзо, за 2 до 3 недели најкасно стигнуваат пратките.
@Munchmallow20 мене тој услов ми го побараа на апп.Не можев да пуштам нарачка додека не дојде 1100 ден.
Ја направив првата нарачка, место не ме држеше а да не пробам. Ајде да видиме за колку време ќе стигне
Јас мислам пак се исплаќа за 1100 ден да нарачаш од таму работи, ќе се соберат. За сега ми нема избор по мој вкус за облека, за некој ситници и тоа како.
Мислам дека неможе да се порача ако е испод 1100. За Црна Гора минимум мора да е 20€ иначе не дава опција да порачаш па претпоставувам за МК е исто 1100. Прва нарачка направена на 13.10 вчера ми стигна
Сега направив нарачка, 609 денари. Под тоа не ми даваше да направам. Така да, за во Македонија е над 600
А тоа како функционира гледам по тикток споделуваат некои кодови за попуст, нешто при прва најава има некој попуст.. Некоја поискусна да ме упати како е на почеток
Јас до сега имам порачано преку 70 работи од Temu , но за друга земја кај што живее другарка, и пред да одам си порачувам и си ги носам за мк Инаку до сега се што ми стигнало било баш како на сликите, али јас многу пазам и следам искуства со слики од други што порачувале и често пребарувам преку скенирањето на истиот артикл да најдам поевтин..