Според мене Тони Зен не е достоен да се спореди со РНС. Зошто дечкото навистина не прави рап. Тоа му е само смотан текст попратен со музика. И тој и Слаткар се прават хардкор типци или што и да глумат, само затоа што израснале во сиромашно семејство, а дечките сеа спијат на пари! Додека РНС и сите од Легијата уште го живеат оној живот за кој рапуваат и СЕКОЈА ИМ ЧЕСТ! Тие се момци кои заслужуваат да се наречат рапери !! Можеби немаат многу материјално, ама преку песните се гледа душата.
Немам избор,но заради тоа што Тони не е рапер би кажала РНС. Тони и Слаткар не се рапери, тие се наркомани, за мене! Едно исто им се повтара во една песна: спушти се доле,спушти се доле; ти си топ.. И после „он е повеќе од рапер“? Ма немој да ме је*еш бре! НО , за рап единствено ги признавам ГЕРИЛА. На срце ми лежат и сите песни на памет им ги знам.
Епа многу ми е мило што РНС се цени а ова меко срањ*е што го прави Зен е чиста комерцијала, се согласувам за песните срам би ми било дома на моите да им ги пуштам затоа Пистолеро им го тури на цела токсикологија . 1L
Хахахаха како можат и кај можат овие двајца да се споредат . Првин Тонио лирички кај кај е по квалитетен од Зенов , сеа језда овој дотичниов си се пронашол у дисов али пак џабе му е фидбекот коа сите знаеме кој шо и од кај е Зен ...
tonyo san e podobar.. nemozat ni da se sporedat ... toni zen ne mu e ni do kolena... vo sekoja pesna na toni zen preovladuva vulgarnost.. a tonyo san ja pretstavuva relanosta so zborovi koi pogagjaat.. so premnogu emocii
Ја би за Зен. Додуша не слушам баш македонски рап. Единствено Слаткар и Зен, ако се сметаат за тоа. Мене песните на Сан, ми се сите исти, не ги разликувам. Музиката иста, само текстот различен. Се чувствувам како да си го тупам мозокот, за да сфатам што зборат, многу ме замараат. Единтвена песна што ја знам е „Ме мрзи“. И врска немам кој ја пее. Мое мислење.
За моја среќа татко ми обожава да ги слуша Легијата така да дома сум 24h легијата,ЛД Пистолеро,Дон Дада,Скај Виклер,Марчело,Едо Маајка и остали Не смеам ни да помислам да ги пуштам ова комерцијалава да ги слушам,а богами нит сакам нит ништо затоа што за такво не ги бива. Само чоече ептен ти е чудна споредбава...клошар да се споредува со ЅВЕР..бреј бреј Tonyo San со исфорсираниве дрогираши да се споредува..ма нее така не бидува