браво за филмот што го ствави ама се зачудив оти нема коментари,ама женските ретко гледаат ваков филм ама јас ги обожавам ако сум женско а гледам дека и ти го имаш ставено и Солт изгледа имаме исти вкус,а дали го гледаше првиот дел од wall street??со чарли шин,леле филмот е сон мајкал даглас е најјак глумец на светот ???? Спојлер а дали го имаш гледано адвокат на ѓаволот добар филм
Баш вчера го гледав, многу ми се допадна. Малку тежок филм, но добар. Откако го гледав дознав дека е продолжение на Wall street, од пред околку 20 години. Читав критики дека вториов дел не бил толку добар колку првиот. Сеедно, мене многу ми се допадна. А и Shia ми е ептен секси
ДА и мене баш ми се допага за тоа што е тежок а да поубав е првот дел мислам мене лично повеке ми се допага со Чарли Шин е,да го гледаш обавезно
Одличен филм, ме воодушеви а не очекував ништо посебно. Мислам дека би го гледала уште 10 пати без да ми здосади.
Филмот е пре пре прееенајубав. Уште незнам колку пати пак би го гледала. И знам нема да ми здосади. ама 2 дел. Првиот не го имам гледано, а сакам. Ке одам овие дена ке го земем двд-отека. Немам збор за филмот. Сепак филм е на Оливер Стоун. Вреди да се гледа
Првиот филм од 1987 е најдобриот на Оливер Стоун и еден од најдобрите филмови на сите времиња. Kако мисла која циркулира одамна во светот и постои во мојава глава, а не сум знаела дека била веќе пренесена на екранот. Мајкл Даглас растури со глумата, дури страшен беше, имаше нешто ѓаволско во неговиот, но и во ликот на Дерил Хана. Чарли Шин изненадувачки солиден, тој ми е посоодветен актер за пародии/комедии, не очекував од него да се снајде вака, сега не ни можам да замислам друг во таа улога, ептен погоден со тој израз на лицето ни ваму-ни таму што го има. Кој го гледал вториот дел, нека каже дали е барем приближно добар? @boomsleng? Не сакам да ми го расипе впечатокот...
Вториот дел не ми е гледан така да неможам да дадам препорака. Потполно се согласувам со се што напиша за филмот Wall Street(1987) ќе надополнам во врска со улогата на Чарли Шин - една од неговите најдобри улоги досега ако не и најдобрата и ќе направам аналогија со два други актери кои генерално имале и важеле за просечни актери но се издвојуваат со нивните исклучителни перформанси и тоа Реј Лиота со улогата во маестралниот филм на Скорсезе Goodfellas и Били Боб Тортон со неговата неверојатна, исклучителна, наjдобра улога во ликот на Карл Чилдерс во филмот Sling Blade.