1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ангели (Casi Angeles)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dusicka.musicka, 19 јануари 2011.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па штом не можеш сигурно нешто грешиш. Види дали ти е во мп3 формат направена песната, ако е јутјуб видео сигурно не можеш да го префрлиш, нема да го поддржува телефонот. :)

2. Isabella.Flora

Isabella.Flora Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    ах колку само бев заљубена во лука .... тоа беа времиња тогаш се затрескав во мојот сегашен дечко кој мислев леле колку личи на лука хахах од пред 2 години :angel: се топев кога ги гледав лука и тефи заедно сега со цело срце се надевам дека ќе се заедно они двајца ми се ;( сум рикала за тефи .... кога се разделиа ајде еден спојлер кажете ќе бидат ли заедно и во оваа последнава сезона :( ???? да се мачам дали да ја гледам или не хахах ;) :(

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Еве и од мене сликички, ама од постарите сезони.Ееех, тоа беа времиња.
    [​IMG] :D
    Омилена личност Јасмин ми беше, а најубав Тијаго. :inlove:
    Омилени песни ми беа:
    http://www.youtube.com/watch?v=F5R38GmCH94
    http://www.youtube.com/watch?v=PsmRHnI-Jgg
    http://www.youtube.com/watch?v=QvGI-J0XETQ
    http://www.youtube.com/watch?v=BI4xxfE5RDg
    И албумот, тој за сликички, цел го имам собрано.
    Леле, одвај чекам да почне. :inlove:

На MaggieTatum и bluegirl7 им се допаѓа ова.
  4. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    3.458
    Порано епизода не пропуштав. :)
    Бев лудо заљубена во Тијаго... :inlove:
    Дете бе дете... :D
    И пред некој ден почнува музиката ( нели, за да најават дека пак ќе го емитуваат ) и јас несвесно почнав да играм. :$

5. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Мар ептен ми е талентирана, убавка иако си е нискичка, тоа не ја прави грда, напротив ептен симпатична. Ептен ми беше интересна со киксовите што ги правеше. :D

Ама Тијаго, лепотан бре, лепотан. Па како глуми, ми се чини најубаво, знае и да се расплаче, некако се со емоции прави, баш преѓеска гледав видеа. Срце. Најубав пар со Мар, им нема рамен. :)

Сите се разубавени во 4-ва сезона. :) Тиаго е најубав со кратка коса, долгата му го затвора лиценцето. :!:

6. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Офф леле дечкиве се ПРЕКРАСНИ!!! :inlove: :inlove: Сите до еден... :inlove:
    Како се талентирани дечкиве ,брее... :bow:

НАЈДОБРА СЕРИЈА! :inlove: :inlove: :inlove: Едвај чекам да почне.Само мислам дека 3 и аназад сезоните беа поинтересни.Ајде да видимеее...

7. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Јас и ти гледам во иста кутија премногу ги сакам...Јессс ќе почнат
    1 сезона ми беше најубава и имаше едена епизода со мар и теди 1 сезона така нешто беше кога и истура кал на глава абе сме се газеле од смеење
    Едит: Ако некој го најде ве молам постирајте го се испревртев ама нито ;( ...

8. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Јас сакам од прва сезона да почне, па да стигнат до нивиот продолжеток.
    Инаку, се мислам овие да не ја синхронизираат како и се друго... Е тогаш не гледам! |(

9. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Леле не! Се надевам нема да биде синхронизирана. :^)
    Инаку и јас баш би сакала повторно да ја гледам прва сезона, некако најинтересна ми беше, најубави случки, најубави песни, ептен ми фали. ;( И втора е интересна, ама сепак на првата сезона и нема замена.

Дефинитивно најомилен ми е Тијаго. Кај што е прекрасен, па и толку добро да глуми. :$ :inlove:
    А од женските пак омилени ми се Јасмин и Мар, никогаш не сум можела да се одлучам помегу нив, многу ми се убави и интересни и двете. :$

И баш би сакала и некој филм да направат, како што е 4 Каминос, со младиве бунтовници, само да не е таков крајот. :)

10. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Дали знаете како се викаше таа девојката на Тијаго една ниска со виткана коса т. е тој не ја сакаше само таа го сакаше. Не е Мар не е Тефи не беше теди некако мачу така нешто знам дека оваа мар и истури кофа со кал. Добро барем се сеќава некој за што зборам?
    :D

11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Постојано ја спомнуваш таа случка...А не ја знаеме ...а таа мислам дека знам за која зборуваш.

12. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    [​IMG] Камо да ги имаа и овдее ;( ;( ;( ;(

13. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Јас бев опседната со Ангели, значи ако пропуштев епизода се нервирав ко да сум добила кец!
    Првата сезона беше најубава според мене, па добро, за мене секогаш првите се најубави, на било која серија.

Тијаго... Памтам, памтам ко да беше вчера. Сите полудуваа по дечково во првата сезона, леле колку бил убав, ама мене мноогу ме нервираше со таа косана разлетана на краевите |( Ај некако го процесирав тоа, почна да ми станува сладок. Ама со кратка косичка е :x Ептен срцкаст.
    Мар ми беше најомилена, боже таа уста :inlove: Сега, кога Мар беше со Сајмон, со незнам кој друг јас бев сосема океј, ич не ми сметаше, ама Тијаго кога ќе бидеше со некоја друга освен Мар мислев ќе го запалам градов! Тоолку се соживував, поготово кога беше со онаа Луна, боже колку ме нервираше, и сеуште ме нервира. По антипатична, амин! :D Го памтам тој Хаите, бившиот на Луна, што сакаше да ја прави љубоморна Луна со Мар, и Мар Тијаго со Хаите. Кои смешкии еј, сеуште си ги гледам тие клипчиња :rofl:

Се на се, омилена серија ми беше на времето, сега се префрлив на американскиве на нет, ама нема да пропуштам Ангели 4 дефинитивно. Ја имам гледано првата епизода, и втората малку. Концептот ми е малку глупичок, предходните беа боље, ама не се жалам!

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lali-Esposito

Lali-Esposito Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2010
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    27
    Долорес прва сезона :)

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  15. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Мене Тефи ми е најубава :)

Ама и Сиело не е лоша :D Има убави црти :) :)

[​IMG] :yawn:

На gogotea му/ѝ се допаѓа ова.
  16. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Кажаа од кога веќе или уште истото се врти? :^)

17. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.143
    Допаѓања:
    50.520
    сеуште истото се врти :|

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Едвај чекам да почне.
    И покрај тоа што, последната сезона, не ја гледав. Незнам. Ми одеше на нерви. Сè некои нови глумци, после паровите се испомешаа. Овој со оној, оној со овој.. И почнав да се нервирам.
    Ама се кинев од смеење. Стварно беше добра. Јас сакам пак од почеток да почнат, да ја емитуваат.
    Ама тоа некогаш и негде.
    Сега кога ќе почнам да гледам, сè ќе ми биде испомешано. Нема да знам кој со кого е. Зошто, како.. Па нови глумци.. Ај ваљда ќе ги научам.
    Иначе мене тогаш најубава ми беше Сиело. Леле колку слики собирав од нив. :x

19. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Уште поубаво ако почнат во Ноември. Ќе ми дојде како роденденско поклонче. :D
    Иначе кога беше првата сезона, во маало ги игравме сите кореографии. И да јас секако бев Мар. Дека устата ми е голема како нејзината, и се трештев како мрдната. :dance:
    Како и да е, битно убави времиња беа. :doh:

20. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Мар ќе е со Сајмон,мо потоа и со Тијаго...Па така ќе си ги менува како и секогаш :D :D :inlove: