Помислив на тоа...и така шубиња стравови ме фатија дури. Тогаш боље да не проверувам хормони наскоро. Колку ти доцни тебе?
Не ми доцни уште. Утре ми е 14ти ден после трансферот, ама не ми изгледа како да ќе добијам во скоро време. Треба да излезам од “менопаузава” прво изгледа. Не се грижи, ќе добиеш хормони не проверувај, џабе, јајниците ги гаси таа инекција, не се лачат хормони дур не и престане дејството, а и тогаш сигурно ќе бидат изреметени.
Da, i mene vtoriot ciklus posle transfer mi docneshe nekoi 10 dena ... i prochitav deka bilo normalno nekolku ciklusi posle neuspeshen transfer da bidaat poremeteni zaradi site hormoni ... potrebno e vreme da se reguliraat ... ke se sredi ... ... Vi posakuvaaam na site , i sebee ... sto poskoro da stanime majki ... da ja pochustvuvame magijata majchinskaa ... NEKA 2021 NI SE UGODI ... Nema gubenje nadez ... Ke Bide ...
Друшки мои најмили,нека ви е среќна Новава година,најпрво многу здравје ви посакувам,да ви ги наполни Господ рацете на сите до една со здрави и живи бебушки,да завладее мир и спокој во вашите души.
Другарки, радосна и насмеана да ви биде новата година! Таа најголемата желба, да се исполни на сите нас оваа 2021
Среќна нова 2021 година. На сите мајки да ви се здрави и живи дечињата гушкајте ги. А на нас останатите што се бориме и го одиме патот до бебе без губење надеж, господ е голем ќе не огрее и нас сонце. Нема откажување, нема разочарување нема црни мисли само храбро. Храбро да чекориме и да се бориме во оваа нова година. Па ние сме храбри жени, лавици и секоја пречка ќе ја прескокнеме храбро и со самодоверба за да дојдеме до нашата цел. Среќна нова 2021 година
Ах драга..мене ми иде некојпат да се фрлам од 7 спрат баш заради она што го пиша..но си викам чекај бе малку..па на некои што имаат едно или повеќе деца,здравје им фали,некои сиромаштија ги тепа,некои ќори и сакати шетаат,некои сами се во животот,некои дом немаат... А ние...све имаме,све драга...Зошто Гопод ни дал све,најмногу здравје... И дете ке имаме драга,само не дошле нашите 5 минути... Затоа биди среќна што имаш семејство,топол дом,сопруг кој те сака и поддржува,а она по што копнееш и го немаш,ке ти долета кога најмалку очекуваш... Зашто СÉ СЕ СЛУЧУВА СО ПРИЧИНА!!!❤❤❤ Уживај во животот драга,еден ни е...
Ах бе Чупина, јас да имав биохемиска бременост барем еднаш ке частев,прерадосна ке бев,и тоа е многу добар знак дека матката го прифаќа плодот.
Оффф јас на 26.09 ја примив втората. До кога ли ќе ме ремети сакав да собирам док за ваучер....здравје
Среќна Нова на сите, прво здраје па потоа она што го сакаме најмногу од се, и секогаш кога ќе си помислам дека не успевам ми доаѓа она од Алхемичарот Кога сакате нешто, целиот универзум се залага за да ви помогне да го постигнете тоа е па годинава бидува за сите што ни недостасува Ве гушкам
Среќна и плодна 2021 за сите, многу живи, здрави и среќни бебиња Е сега да ве прашам за искуство, ние дојдовме на ред за дна фрегментација и OST тест, и покажаа проблем, сега чекаме резултати од микробиологија. Дали има некоја со ваков проблем и ако забременила како, дали инсеминација или мора ин витро. Друго се е во ред, јас сум со хашимото но примам терапија.
Мацо добив јас денес. 15ти ден после трансфер Пред 4 недели ја примив инекцијата... Ме стегнаа грчеви денес и одма добив.
Женски документите за ин витро дали мора да се поднесат во местото на живеење или може ако сте од друг град да ги поднесете на пр. во Скопје? Фала позз
Благодарам. Некој да не има информација од скоро дали почнаа со испитување за хив и хепатит б и ц во Железничар?
Исто и јас на 15ти ден по трансферот добив. Но сега вториов пат не знам што се случува. Здравје ќе видиме по празниците. Се надевам дека си ти подобра веќе, и со нови сили ќе започнеме консултации наскоро
Здраво женски, можи е глупаво прашањево што ќе го поставам ама таа што сака животни можеби ќе ме разбери. Ми стигна ваучерот па со Господ напред на контрола сум во Вторник. Ќе правам прво инвитро. Чувам маче дома прашањево ми е дали можи да ми прави некаков проблем во однос на некакви инфекции кога ќе почни процедурава...