Од кога е попустот ? Јас бев пред една недела и беше доста поскапа некаде околу 15000 .Ме збуни сега некако многу попуст ми дојде хаха.
јас прочитав на фб, па да ве информирам а не пишува до кога, најверојатно до потрошување на залихите . Пиши ми на фб, прашај ги
https://www.facebook.com/LibertaBebe/photos/rpp.266212176846108/1097809047019746/?type=3&theater Нова љубов
Ние си ја купивме Kiddo Cruze црно белата варијанта...Ја плативме вчера за 2 недели треба да им пристигне во Bebe Home а кога ни ја презентираа на две копченца на рачката се стискаат и се затвара за отварање само едно копче црвенко и сама се крева...Многу е лесна за возење 10мин вртев во дуќанот Исто и другите 3 дела се со едно натакнување.Се се вади се пери на 30°без центрифуга,тркалцата исто се вадат се перат а и за во кола да не фаќаат место ако гепекот е помалечок...Ние не сме многу високи со мм и таман ќе ни е... Се надевам ќе сме задоволни..Сите познаници што ги прашав што ја имаат се презадоволни.
Ааа значи да си ја фатам работата по со време, јас мислњв ќе одам и ќе си ја купам ) Уште за бојата а одлучиме хихи и јас сакав како вашата, вајда нема да се валка брзо?
Ние пред една недела бевме и ни кажаа дека за 3 недели ќе им пристигне нова тура и јас ко тебе од пусти страв ај да влезам во 8ми па да купуваме (ова ми е само од бубачките во глава не дека е правило) и мислев ќе си ја земеме но еве уште 2 недели и ќе стаса По тоа што гледав каде рачиња ќе фаќаат е црно темно не би требало да се познава валканото но многу лесно се вади се и се пери.Корпата се мести на 3 нивоа кај главчето,седечкиот дел се мести и да си лежи во хоризонтала,се местат сите 3 дела да гледа дете напред или накај нас...
Девојки и ние почнавме да разгледуваме колички и во тесен крус се лорели с500 чиполино етро ја гледав за онлине нарачка незнам кај да ја видам во живо и кидо јазз Дали имате искуства со некој од моделите или ваша препорака