Здраво девојки, Имам парчиња облека од брендот на Versace Jeans, Zara, Mango, Philip Plain, Guizzep Zanotti etc се обидувам да ги продадам. Сите се се искорисатени по еден пат а некои и не се. Купени се во Дубаи. Доколку сте заинтересирани пратете ми приватна порака за да ви ги покажам.
Zdravo devojki prodavam sandali ednas noseni, no visinata ne mu odgovara zatoa gi prodavam na smiki se, crna boja koja malku preliva kako na srebreno.. 10.5 cm na stikla.Gi kupiv 1800 gi davam za 1500. Koj e zaintresiran neka mi pise ke mu pratam sliki. Pozz
Здраво, имам прекрасен комбинезон свечен со панталони, уникатен е многу и за жал го немам воопшто облечено (останав бремена и сега не ме собира не се ни трудев да го облечам) број М. Купен е 7200, го продавам за 5000 ако е некоја заинтересирана за слика нека пише ќе го постирам.
Здраво, го продавам овој фустан, купен од една девојка од ФБ, ама мал ми е. Величина L. Цена 400 ден.
Продавам елегантни, црни салонки високи 14,5 cm., број 36. Ако некоја е заинтересирана нека ми пише порака.