Спојлер The Great Alone - Kristin Hannah Многу, многу сум возбудена за книгава, најновата од Кристин Хана. Одличен рејтинг на гр, за толку кратко време, февруари е излезена, веќе има 31 000 и кусур оцени и рејтинг од 4,38. Нормално, не е показател рејтингот, ама во случајов мислам дека ќе се покаже како точен. Happy reading to me. )) П.с би сакала да ни беше активен клубот, ќе беше одличен избор за таму и верувам ќе имаше што да се дискутира.
А да се направат некои реформи во клубот? Не знам како оди сега, не бев баш активна на форумов последниве години само делумно читав. Ама на пример да има подолго време за читање, наместо една недела - две. Да се става пдф од книгата што се чита, за полесно да биде на членовите што не се снаоѓаат најдобро во барање на интернет и слично. Макар да е и подолго време дадено за читање и дискусии, барем ќе биде активна темата колку - толку. Тоа ми текнува од врв на памет во моментов барем по мене и мое искуство кажувам кои би ми биле „олеснителни фактори“. Он топик: