Кино Карпош, Драма, во Плеј во Сити Мол цел ден ти е журка, Коктел Бар на улица Македонија, Кала знае да се избаци со некоја журка, други не ми текнуваат. Во Излет има некаког до душа и Каса Де Бурбоне во Дебар Маало (сеа зимава незнам дали ќе прават пак журки).
Знаете за некое кафуле во близина на Универзална сала? Ми кажаа дека било убаво, ама не ми го кажаа името. Ако некоја знае, ќе ми биде од помош. Благодарам однапред!
Има уште неколку.Белиер и едно друго (не знам како се вика) се едно до друго и тие се најблиску.И карши нив има еден. Инаку имаш многу кафулиња и во Буњаковец и тие се многу билску до Универзална.
Веднаш до Белиер кафичот Шарм се вика, од спроти е Че. Че е многу помал кафич, ама цените им се доста попристапни. А и Брос е таму кај Универзална.
Има журки, во петок има латино. Цените не се баш евтини, слични како на цел кеј. П.С. Коктелите им се преубави, со квалитетен алкохол, за разлика од некои други места (читај Спалато).
Убаво и вкусно добро сега и малку поскапо јадење во De ja Vu во капитол мол. Внатре аквариуми со рибички морска храна пици итн