Ау да, лом се правев со сладоледов. А дали ви текнува на еден друг сладолед, знам премал бев и многу мала меморија имам, ама беше ко човече и најгоре имаше пластично капче кое требаше да го тргнеш за да почнеш да јадеш?
Мене сега вака кога кажа нешто исто како во сенка да ми е во меморија ама не можам да се сетам..... Ми текна на тие лижавчињата како цуцли ама слика не можам да најдам
Не паметам таков ... Но овој добро го паметам Е сега , мислам дека не беше на Нестле , мислам на Фриком беше ..
Ја обожавав серијава, Тропски горештини се викаше... Ми текнува дека првично друг глумец требало да го глуми главниот глумец Ник Слотер, ама за жал бил застрелан со вистински куршум за време на снимањето на серијата.... Се сеќаваш на Симбад и седумте мориња, така нешто беше? Беверли Хилс, Девојката од океанот, Плажата и залезот...
Серијата Се плашите ли од темнината ја памтите? Имаат официјален канал на YouTube https://m.youtube.com/@areyouafraidofthedark-theo3944/videos
ми текна на едни како божем мастило,идеш на улица и му прскаш на другарчето на цела блуза а тоа одма испаруваше,не ми текнува како да ги побарам на гугл иначе,бушава азбука,мечето ушко,миризлива детска пошта,колекции на салфетки,сомотски ѕвонарки,лолипоп сладолед,malizia детски парфемчиња,jojo,тетрис,чипичан,играње ластик...и ред др работи баш убаво детство си имавме 90'
Овие ми беа омилени тогаш беа евтини а сега се многу скапи во маркетите али овој цртан јаоооо и за крај ангелина балерина (имав албумче и собирав сликички па разменувавме со школските сликички) тогаш не бев ногу мала 10 годино сум имала можеби Носталгија