Нова турска докторска серија на Канал 5. Главни улоги: Gokhan Alkan(Али Асаф) и Oyku Karayel(Ејлул). 29 епизоди има. Јас ја гледав пред некое време и ми се допаѓа многу..
Кој ќе ја гледа Маќеа? Наскоро ќе почне во Турција, ми се допадна најавата, малку ко шпанска серија ми дава вајб
Uvey anne. Хазал Филиз е главна глумица, и скроз делува моќно ко појава, а и сценариото е малку ко од шпанските серии, фалеше малку промена кај турциве Мислам дека утревечер почнува во Турција.
На главниот глумец ќе му почине жената, па тој ќе се грижи за децата, ќе му помага пријателка на сопругата, ама таа е тајно заљубена во него, но, тој се жени со младата која ја глуми Хазал. Очигледно злобница ќе биде, каков само став зазеде кога се појави со црвениот фустан и шеширот
Кратка серија од 44 епизоди. Туку која серија ќе заврши?? Забранета љубов изгледа, таа има уште 10 турски епизоди
Дали некој го гледа Траги од минатото? Вчера случајно го погледнав на Сител и ми се виде интересен, а не ни видов која епизода е и кое време се емитува. Но според тоа што видов во првите епизоди е. Не успеав да најдам ништо ни по Google.