Kan çiçekleri(Крваво цвеќе) наскоро на канал 5.... Овие од Сител и Канал 5 све глупави и непознати серии даваат ова лето(исклучок Kalp Atışı-Чукање на Срцето)!!
Sen Çal Kapimi, Pokucaj na moja vrata или Немирно лето на кој јазик сакате (2020-2021) турска серија која ми остави преубав впечаток, модерна, љубовна со многу хемија вреди да се погледне. 1.Прва сезона 10/10 2.Втора сезона 6.5/10 сепак мора да има мала турска драма
Оваа Крваво цвеќе ич не ми се свиѓа,иста е како тие две серии што ги прекинаа,се надевам дека и оваа ќе ја прекинат.
Ја гледа некој новата серија Сафир? Денес се емитува втората епизода во Турција, многу ми се допадна затоа што е снимана во преубавата Кападокија. Не сум им фан на главните глумци, ама сепак ми се допадна серијата од една изгледана епизода
Предобра е серијата, а Акин и Бенсу имаат одлична хемија Серијата е многу тажна, многу реална, доста динамична, сценариото брзо се одвива, не како во другите серии човек да чека 5 епизоди да ја разјаснат една сцена
Јас на интернет ја гледав. Акин не можам да го мислам, ама предобро си ја изнесе улогата во серијава.
Акин претходно не сум го гледала никаде, ама знам дека ги имаше полудено жените кои го гледаа како Ага во Hercai, таму не го гледав оти не сакам серии со конаци, ама во Замка ме освои на прва. Ем е најубав, ем најубаво плаче машки Серијата е топ, ја прикажува сета онаа алчност и корумпираност која владее во Турција, исто и во светот. Бидејќи го прикажа трулото општество немаше гледаност, и знам дека никој не сакал да ја емитува, па затоа одеше на не толку јак канал.
Во Турција се уште се снима...Така да... Искрено не знам за вас, ама на мене многу ми се допаѓа главниот глумец и само ради него ја гледам....Бонбона