Кај кружниот Ајде да ги соберам трубачиве се разотидоа, па да почне журката ќе ве тагнувам. Има да ечи форумот!
Честитки @KateKane на победата, сосема заслужено, обожавам да те читам. Исто така @Bridget ми е една од омилените личности на форумот и честитки и за неа!
@KateKane официјални честитки од геј лобито. Утре сите нема да славиме НГ, туку ќе се веселиме за твојата победа. Да останеш истата како што те сакаме и да имаш само убавини во нареднава година.
@KateKane Честитки Со среќа и во добро здравје да си го носеш часовникот, времето кое ќе ти го покажува нека отчукува само за убавини отсега па натаму
Честитки @KateKane Со здравје да си го носиш часовникот. Нека дојдат твоите 5 мин. и извади му ги батериите
Честитки @KateKane . Нека ти биде победава, крај на сето лошо и тешко, нека ти биде пресврт за работите да почнат да се тркалаат, а не ти да ги туркаш. И како сум ја исчистила рерната, плаче за притоплување на славеничкиот бурек што ќе го пратиш
За жал оваа година не стигнав ни да номинирам ни да гласам. Ама не е важно. Важно е дека @KateKane е сопственичка на часовникот. Честитки,многу ми е мило што ваква девојка ќе го носи. Од срце
Честитки Кате, здрава, жива и информисана за времето со Самсунг во Новата година. Поздрав и до лгбтњјдгдхдх лобито, инспирација сте за нов поубав свет
Честитки @KateKane, еден од омилените ликови си ми на форумов... Нека оваа година ти е полна со награди и успеси.
Честитки Катее Уште повеќе да се залагаш за ЛГБТ лобито догодина. Заслужена победа, мој личен фаворит. Само за убаво да си го користиш саатот. И да не се знаевме пак ќе ми беше фаворит, ама вака ептен си ми во срце