ТЕМА: Биоенергија

Мислење 05 Апр 2010, 18:34

Што мислите за биоенергијата? Мислите дека помага, или пак е чиста глупост? Дали сте имале до сега некаков третман од овој тип? Дали ви помогнал? Дали познавате некој што се занимава со ова? Па пишете ;) ;) ;)
Bokicka

Зелено цветче

625568
Мислења: 691
Зачленет: 15 Мар 2010, 19:51
Локација: Stuck in the middle

Мислење 05 Апр 2010, 18:42

Eden moj drugar imase spondiloza i otide kaj Gorgi filev i mu pomogna mnogu.
Superiska

Сино цветче

60
Мислења: 129
Зачленет: 17 Фев 2010, 21:13

Мислење 05 Апр 2010, 18:46

Superiska напиша:Eden moj drugar imase spondiloza i otide kaj Gorgi filev i mu pomogna mnogu.

Се излечи скроз или, само некако му ја намали болката?
Bokicka

Зелено цветче

625568

Мислење 05 Апр 2010, 19:10

Sega ne se zali,inaku sekoja mala promena na vreme ja osekase,mnogu mu e podobro.
Superiska

Сино цветче

60
Мислења: 129
Зачленет: 17 Фев 2010, 21:13

Мислење 05 Апр 2010, 19:15

Јас до сега не сум имала вакво искуство, но пријатели мои кои имале проблем и кои отишле на ваков третман за многу брзо време се излечиле и тоа трајно. Не сум слушнала некој да се пожали од биоенергија и плус нема штетни последици, односно не пиеш некои лекарства кои можат да ти наштетат, нема зрачење и така натака, едноставно делување со помош на енергија која е нормално безболна. Баш би сакала да пробам, имам некои проблеми со грбот, многу ме боли па може и ќе се обидам ;) Во секој случај фала ти Superishka на коментарите :)
Bokicka

Зелено цветче

625568

Мислење 05 Апр 2010, 22:23

Superiska напиша:Eden moj drugar imase spondiloza i otide kaj Gorgi filev i mu pomogna mnogu.

ako e Gorgi lekot ke te zamolam ako mozes telefonot ili bilo nekoj kontakt da mi najdes ke ti bidam mnogu blagodarna :)
kinder

Фем почетничка

00
Мислења: 9
Зачленет: 31 Мар 2010, 02:14

Мислење 07 Апр 2010, 13:37

Само што се видов со една другарка која пати од анксиозна депресија и со години е по психијатри. Само ја клукаа со антидепресиви и девојчево беше се полошо и полошо. Почнаа да и се вртат и црни мисли у глава :o И предложија да посети биоенергетичар и веќе оди 2 месеци. Луѓе, не ми се верува, нов човек. Насмеана, весела со желба за живот. Пука од здравје. Не прима никакви лекови и се чувствува одлично. Дури да ви кажам чудо. Не ми се веруваше каква ја гледам. Се уште сум под импресии :P :P :P
Bokicka

Зелено цветче

625568

Мислење 07 Апр 2010, 14:19

Ајде и јас да споделам едно слично искуство со вас . Пред неколку години се укочив цела, незнам од што, вратот неможев да го мрдам, ни лево ни десно, спиење скоро ич а морав да одам на школо. Еден ден после школо така укочена отидов кај едни пријатели во фирма, таму случајно дојде некој човек и од сите само он ме позна дека сум занигде, ми рече да ја соблечам јакната да ме измасира.Нормално одбив ама газдата на фирмата ми е роднина и ми рече дека човеков знае што прави, така јас по блуза седнав на едно столче и тој човекот незнам како ме масираше по грбот ама ми се чини како бубрези да ми вадеше, болеше што да ви кажам. Јас ги стискав дланките од болка а тој ме искара , ми рече да ги ставам рацете во скут со дланките нагоре, од нив излегувала енергијата, и он масираше а мене дленките ми се наполнија со пот.Јас незнам како може од рацете вода да ми тече ама толку ми се потеа, верувајте, само рацете ми се потеа, на друго место не се испотив. Рацете како чешма ми беа. Јас си отидов дома, си легнав и кога станав бев како нова. После пријателот им рекол на моите дека тој човек имал некоја биоенергија, не се занимавал со тоа ама така им помагал на луѓе.
irenna

Жолто цветче

13471499
Мислења: 2546
Зачленет: 01 Дек 2009, 20:19
Локација: Скопје
There are three ways to do something: good way, bad way and my way

Мислење 07 Апр 2010, 14:39

Јас немам искуство, ама сум слушнала дека биоенергијата им помогнала на многу луѓе. За Ѓорѓи Филев особено имам слушнато добри работи од луѓе кои лично биле кај него.
Ariel

Жолто цветче

1831747
Мислења: 2217
Зачленет: 07 Дек 2009, 01:23
Локација: Малку појужно од таму каде што би сакала да бидам!

Мислење 07 Апр 2010, 14:48

А како да стапам во контакт со Ѓорѓи Филев? Има ли некој инфо за него :?: :?: :?:
Bokicka

Зелено цветче

625568

Врати се на Алтернативна медицина

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 4 гости

Site Meter