Здравствени проблеми

Дискутирајте за различните заболувања и начините за заштита.

 1. Алтернативна медицина

  Нетрадиционална медицина и лекување на природна база.
  72
  2.920
  Биоенергија
  Најново
  Elena 28, 4 јули 2020 во 06:25
  RSS
 2. Прашај гинеколог

  Консултации со доктори од Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство.
  159
  6.348
  RSS
Подреди по:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. dunja
  Одговори:
  29.974
  Прегледи:
  2.565.563
 2. malaaa
  Одговори:
  1.321
  Прегледи:
  311.577
 3. Lilit
  Одговори:
  14.011
  Прегледи:
  918.435
 4. kristii
  Одговори:
  3.707
  Прегледи:
  396.753
 5. Lilit
  Одговори:
  4.717
  Прегледи:
  606.822
 6. Anonymous
  Одговори:
  3.448
  Прегледи:
  879.200
 7. Suzeto
  Одговори:
  1.495
  Прегледи:
  289.029
 8. maja8
  Одговори:
  1.326
  Прегледи:
  274.421
 9. onegirl
  Одговори:
  74
  Прегледи:
  28.573
 10. Negreva
  Одговори:
  216
  Прегледи:
  40.949
 11. srnicka24
  Одговори:
  442
  Прегледи:
  33.930
 12. Victorya
  Одговори:
  258
  Прегледи:
  43.028
 13. delvi
  Одговори:
  188
  Прегледи:
  41.989
 14. Unfaithful18
  Одговори:
  234
  Прегледи:
  29.162
 15. snezance
  Одговори:
  147
  Прегледи:
  67.606
 16. ruzamk
  Одговори:
  23
  Прегледи:
  9.873
 17. OrdinaryGirl
  Одговори:
  1.837
  Прегледи:
  135.117
 18. Gea
  Одговори:
  68
  Прегледи:
  21.613
 19. ROSII
  Одговори:
  1.074
  Прегледи:
  195.017
 20. emilijakaraivanova
  Одговори:
  1.845
  Прегледи:
  186.318
 21. YoungLady
  Одговори:
  397
  Прегледи:
  58.315
 22. EffyPink
  Одговори:
  233
  Прегледи:
  42.560
 23. Saricko
  Одговори:
  96
  Прегледи:
  29.253
 24. GirlO69
  Одговори:
  59
  Прегледи:
  22.284
 25. TinaM25
  Одговори:
  191
  Прегледи:
  67.508
 26. katka-slatka
  Одговори:
  138
  Прегледи:
  37.223
 27. meri11
  Одговори:
  18
  Прегледи:
  3.884
 28. Saraa
  Одговори:
  137
  Прегледи:
  23.989

Опции за редоследот на темите

Се вчитува...