Мислам сеа,на страна колку помагаат и овие оргиналниве,ама ете колку да се рече.
Јас ја имам веќе поодамна,кога бев зимоска бајаги болна ,брат ми ми ја купи,кутриот со желба да оздравам
И сеа дали делуваат ,ај знај му ја.На тие финтите со вртење на раката или со туркање успева стварно
За со позитивна енергија секад сум била пуна,така да алкава не ми треба за тоа.
Е и ова морам да ви го кажам.Иначе нели дека алкава демек негативна енергија собира,и сеа брат ми вика кога ја купувал тој му кажал дека ако се затемни магнетот,треба на чистење да ја носи,и тоа се плаќа плус нели.Мајка ми вика,кај еднаш му дадовте пари,па сеа и за сервис да давате,мислиш кола сте купиле
И на брат ми стварно тоа магнетчето му поцрне цело ,не се гледа уопште.Мене само ми се замати малце,ваљда дека неам негатвина енргија тоа
И фејкот можете да ги разликувате од вистинските ,освен по цената,и по тоа што немаат магнетче внатре него сликиче некое.
У врска со цената брат ми ми се чини по 1500 дека ги платил,а во Грчка во аптека ги гледав и по 30-40 евра
Татко ми си купил кинеска за 1евро,и вика неговата немало потреба да се носи на чистење,самата филтери имала