Jas sum majka na 6 god. dete i bi sakala da go spodelam moeto iskustvo za SOLENA TERAPIJA so Vas. Moeto dete imase mnogu cesti virusni nastinki i bronhitis. Nokta mnogu tesko ja pominuvavme, se gusese, nemase dovolno protok na vozduh. Seto toa bese edno pekolno sekojdnevie. Na smetka na seto ova imavme uste i prepisana dijagnoza na alergii od nadvoresni vlijanija. Na edna reklama doznav za solenata soba( koja sto se naoga vo centarot vo Skopje na plostad Makedonija. Znam deka e isklucitelno prirodna terapija i ne e medikamentozna. Toa na mene mnogu ni znacese, posebno faktot deka veke nema deteto da go trujam so antibiotici . Koga otidovme tamu, vidov deka e prekrasen ambient ima igracki kade sto decata si igraat kako vo igroteka i ne ni primetuvaat deka se lekuvaat, ednostavno si uzivaat.Za razlika od toa koga odevme vo bolnica, bese traumaticno iskustvo, koj osetil si znae na sto mislam!!!. Ni preporacaa da napravime paket od 15 terapii. Toa sto e navistina za pocituvanje e deka jas osteviv podobruvanje kaj deteto uste na 3-4 terapija. Pocna da spie mirno, i celiot sekret pocna da go isfrla. No ne e samo toa, imunitetot mu se pojaca i celata zima ja pominavme mirno, bez da posetime maticen lekar, sto navistina e za edno golemo BLAGODARAM za haloterapijata i solenata soba vo centar. I sega odam povtorno tamu, no so golema razlika samo da go zastitam svoeto dete od virusi i na priroden nacin da mu go podignam imunitetot, veke nema da dozvolam da go trujam so lekarstva, sega veke odam za preventiva!!! Zaboraviv da vi kazam deka i jas patev so godini od sinusit, koj sto mi se manifestirase so golemi glavobolki I sekret, Kaj mene imase epten efekt, ne me goli glava i ovaa zima si ja docekav spremna.
NAVISTINA NAJTOPLO vi JA PREPORACUVAM SOLENATA TERAPIJA.!!!!!!