beautiful1 напиша:Zaljubena111 напиша:beautiful1 напиша:Е сега како што видов сите напишале дека бабите и зетовците имат дури подобар однос од мајка-керка.Во мојот случај е обратно. Мајка ми не го сака мојот дечко. Не ја ни терам да го сака ја сум таа што треба да го сака него но мајка ми несака ни да слушне за него. Се беше ок додека една од моите роднини која што е многу блиска со мајка ми и се јави да и каже дека он е сиромашен, дека немале пари, дека не бил работлив и уште шо не.....
Навистина се изненадив со твојот пост, но навистина ме потресе однесувањето на мајка ти. Ах тие пари денес имаш утре не. Па значи таа сите луге ги проценува по парите
. Но најважно е вие да се сакате да даде Господ да си останете заедно да бидете среќни и успешни, па така да и докажете на мајкати дека љубовта не се купува со пари, ами со срце.
Фала срцка и ние се трудеме да си останеме, еве веке 1 година заедно ке направеме во август и ногу сум срекна. Инаку со срека на тебе кога ке си фанеш дечко(ако немаш сега) да им се погоде муабетот со твојте пошто онака не е лесно
А што као мајка ти твоја родена ти посакува лоша судбина