anabel-a напиша:Девојки, верувајте дека го ценам секое ваше мислење, и што одвоивте дел од своето време да напишете нешто и да ми помогнете.
Кој не мрази такви изроди, јас неможам ни да го гледам веќе. Кога го гледам целата се тресам а немоќна сум да направам нешто...Сега кога почнува кавга пробувам да го игнорирам, ама.. само пробувам....
![]()
Да не бидам досадна и да не одам оф топик, ќе кажам само дека ќе пробам да дојдам до неговиот моб некако и да прочитам некоја ,,интересна,, порака ако има. Ако не, да сме здрави и живи![]()
Исто приметувам дека последнава недела навечер оди некаде и се враќа во ниедно време.
( а никаде не работи, го издржуваме дома.. стокаааа) И којзнае на кои курви ги дава парите наши..
Фала ви девојки уште еднаш, ве гушкам
Тргајте му се од „патот“ кога ќе го фатат тие лудите ,не му узвраќајте на муабетите,кавгите и сл.тоа уште повеќе ќе го изнервира,ама ќе види-невиди дека воопшто не паѓате на негови провокации и (се надевам)дека ќе се „потсмири малку.
А тоа ,за тие негови „ноќни прошетки“ -ич да не се секирате.Тоа е негов срам,негов образ и чест.
За пари,ако не печали,нема ни да има во џеб(немојте да одвојувате од ваши уста ,за да он „маж во куќа мора да има некој денар во џеб“.
За јадење и пиење-минимално купувајте за дома,нека осети,па кај ги дава парите таму нека јаде.
Бидете си онака изкулирани,не му обрнувајте внимание,не му враќајте на кавгите,не го „рецкајте“-едноставно нека биде како дел од инвентар.
Тој се храни со тоа што ве гледа како се нервирате,плачете,се дробите.Остај го нека јаде трици,земи си крпа в раце,бриши си прашина додека он започнувува да се кара-ќе види не оди,ќе си излезе.
А таков човек не ви го треба дома,подобро нека скита некаде по сокаци ,отколку дома да ви јаде душа.